laza_lukasz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witam , mam procka AMD 64 300+ 939 BOX. Moje pytanie to czy majac wersje BOX czy moge zdjąc coolera i wsadzic inny nie tracac gwarancji ?? A jesl itak to co polecacie do takiego kompa? Cos w miare taniego i wydajnego, no i cichego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Mozesz!!! kup do niego Arctic Freezer 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A co sadzicie o Pentagram Freezone ?? czy lepsze Arctic Freezer 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Teoretycznie NIE możesz bo równe jest to utracie gwarancji (poczytaj te papiery z wnętrza box'a). Praktycznie zmieniaj na coś lepszego; polecam AF4, jednak gdybyś oddawał kompa na gwarancję to koniecznie pamiętaj o założeniu boxowego coolera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Pluskwa: Mozesz!!! draak: Teoretycznie NIE możesz bo równe jest to utracie gwarancji (poczytaj te papiery z wnętrza box'a). No to jak wkoncu ???:>:> Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez laza_lukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 poczytaj warunki gwarancji, tam musi byc cos na ten temat mozesz - bo nikt Ci nie zabroni, ale przed oddaniem na gware zrob jak mowi @draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 @laza: trust me, sam mam box'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 co to za jakies dziwne warunki ze coolera nie mozna sciagnac?? ja tam juz orginalki zalozyc bym nie mogl bo spod szlifowalem i z aluminium mi sie miedz zrobila :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 freezer 64 jest na platforme amd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkamil Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 "The limited Warranty shall be null and void if the AMD processor that is the subject of this Limited Warranty is used with any heatsink/fan other than the one provided herewith" Jakby proc Ci padł zdrap paste z tego BOX-owego collera,żeby były ślady użytkowania i po kłopocie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 "The limited Warranty shall be null and void if the AMD processor that is the subject of this Limited Warranty is used with any heatsink/fan other than the one provided herewith" Jakby proc Ci padł zdrap paste z tego BOX-owego collera,żeby były ślady użytkowania i po kłopocie:D 1393406[/snapback] albo po zakupie procka, zostawić na noc na BOXowym chlodzeniu to glut z radiatora sie stopi i troszku zakurzy, i bedzie tak jak po uzytkowaniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Oki, to teraz co mam wybrac na tego proca, bo sam nie wiem . No i czy nie bedzie problemów z montazem na płycie GB K8NS 939? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...