Rafiii Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Cześć wszystkim 2 tygodnie temu kupiłem nowego lcd samsunga 710N i chcę sie dowiedzieć czy jasne plamy na ciemnym tle to noemalna rzecz czy wada?Plamy te występuja na dole i górze ekranu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jeśli są duże przekłamania to znaczy że masz martwe piksele. Każda klasa monitorów ma jakiś przedział ilości uszkodzonych pikselów ;). Sprawdź powinno pisać. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_LOVE_BANANS Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Jemu chodzi raczej o jaśniejsze i ciemniesze place :) Na to się duchy mówi. Ten Samsung tak już niestety ma :( Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez I_LOVE_BANANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafiii Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Właśjie o takie place mi chodz. Ale czy to jest sprawdzone że ten typ tak ma?Masz do czynienia z tym modelem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Poczytaj sobie o matrycach TN, trochę już było na forum i nie tylko. Ja też miałem zaraz po zakupie na czarnym tle takie "duchy", ale albo zniknęły, albo już ich nie zauważam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...