mattnick Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 pokusi się ktoś o zrobienie miedzianego bloku na cpu z częścią przylegającą do cpu i finami ze srebra ?? nie cały spód bo po co...tylko tą część Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jak ktoś ma ojca jubilera to czemu nie Tu same skrobigarnki :) :) :) Każdemu brak kasy. Źle trafiłeś, sama bieda tu siedzi :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 hhehehehe ;) Moze odrazu ze złota ;P ? mam bloczek zalmana , moze go przetopie to będzie troche złota :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 hhehehehe ;) Moze odrazu ze złota ;P ? mam bloczek zalmana , moze go przetopie to będzie troche złota :D :D :D 1391871[/snapback] jasne tyle że złoto ma dużo gorszą przewodność cieplną od srebra były (i są) bloczki ze srebra ich wydajnośc to 1-2 stopnie lepiej niż odpowiedniki z miedzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ze złota to chyba juz mamy, chyba kazdy wie o czym mówie :P ostanio gośc sprzedawał na allegro (no moze nie tak ostatnio) bloczek z płytka ze srebra, jak dla mnie to kicha iwcale nie pomoga obnizyc temp, bo to zazwyczaj nie najwyzszej próby jest. jednym z seryjnych bloczków z srebra jest Storm G5 (jest tu topic, warto poczytać) które jest nie wiele lepszy od swojego miedzinaego brata (G4) mam poprostu wiecej jetów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 hmm w sumie tez myslalem zeby posrebrzyc sobie bloczek. miedz by sie nie utleniala zbyt szybko nawet mialm gdzies jakies faq dokladne co i jak zrobiz zeby bylo dobrze hmm ale skasowalem nic nic poszukaj na googlach to znajdziesz ja jak zrobie sobie next bloczek to tak zrobie bo ten co mam to homemade 1 muj i teges nie bardzo dokladnie jest wykonany BArton 3200 xp jakis atman 600 litrow lada 2 wentyle na ladzie i 34 w stresie :>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 jest tylko jeden problem...srebro śniedzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 to sie go jeszcze czym innym pokryje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 moze sołą :P i pierzem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...