Skocz do zawartości
durek5

Ati I S-video

Rekomendowane odpowiedzi

:mur: :oops: :blink: WITAM Wszystkich!!!! Mam następujący problem:mam karte Radeona 9200SE i podłączyłem doniej telewizor wszystko działa ok tylko że chciałbym znaleźć program podobny do TV TOOL tylko żeby był do radeonów bo TV TOOL obsługuje tylko Nvidia.Może ktoś wie zna taki program który obsługuje wyjście s-video w radeonach.Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to lepsza opcje mam z tvoutem :mur: Komp wylaczony. Podlaczam kabel svideo do tvouta. Wlaczam kompa to na monitorze obraz wyswietlany jest na 3/4 monitora. Na reszcie monitora ciemna czesc. Nie idzie wyregulowac. Windows sie odpala to samo. Na tv obraz normalny. Wylaczam kompa. Odlaczam kabel svideo. Wlaczam kompa i normalny obraz na monitorze. Slabo? :mur:

Edytowane przez males66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to lepsza opcje mam z tvoutem :mur: Komp wylaczony. Podlaczam kabel svideo do tvouta. Wlaczam kompa to na monitorze obraz wyswietlany jest na 3/4 monitora. Na reszcie monitora ciemna czesc. Nie idzie wyregulowac. Windows sie odpala to samo. Na tv obraz normalny. Wylaczam kompa. Odlaczam kabel svideo. Wlaczam kompa i normalny obraz na monitorze. Slabo? :mur:

1392074[/snapback]

To chyba tak już jest - miałem tak w dwu Radeonach.

W czasei POSTu zwężony i potem w czasie startu win. Po pojawieniu się pulpitu już dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<_< No dobra to mam teraz kolejny problem z ATI RADEON otóż wyłanczam kompa przychodze za 2 godziny do domu ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa i zmienia się rozdzielczość i wyskakują kwadraciki różnego koloru po 2 krotnym restarcie wszystko wraca do normy i oco biega?? Jeszcze lepszy motyw był taki że karta tak się grzała że dotknąć radiatora się niedało i musiałem zainstalować wentyl na karcie bo by się chyba usmażyła już niewiem co mam robić dlaczego to wszystko się tak dzieje??DODAM że to Radeonik 9200SE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Etam. Z tym grzaniem to taka opcja jest ze mnie sie 9200SE tez grzeje jak diabli. Ale widocznie tak ma byc. Skoro nie montowali fabrycznie wiatrakow to nie byly potrzebne. Wazne ze sie sprzet nie wiesza.

Edytowane przez males66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Etam. Z tym grzaniem to taka opcja jest ze mnie sie 9200SE tez grzeje jak diabli. Ale widocznie tak ma byc. Skoro nie montowali fabrycznie wiatrakow to nie byly potrzebne. Wazne ze sie sprzet nie wiesza.

1395795[/snapback]

Widzisz a umnie się wieszał no i te kwadraciki dzisiaj wyjełem karte ze slotu przeczyściłem włożyłem znów i wszystko wruciło do normy ale wentyl na radiatorku zostawiłem niech sobie będzie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi