k2 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Gosci pisze iz zna miejsce gdzie mozna dostac tego pionka za 75 dolców, dostal nawet piewszy komentarz od czlowiekua ktory to licytowal: "Fajny gosc link jest bez zadnej sciemy...POLECAM!!!" jak na razie kupiło to 17 masek... co wy na to.. Może zrzutka na mbank po 1zł i dowiemy sie co to za shit. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47730830 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 No ja moge dać tą złotóweczke jak coś;) Jak zalicytujesz daj nr konta twojego bo raczej nie damy mu w 10 osobach po 1 zł ;] Ale coś nie tak jest , bo koles by sam mogl sprowadzac za 240 zł sztuke i po iles tam wiecej sprzedawac :> ale sie zobaczy ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Cashasty ja nie wiem gdzie ty zakladales konto ale mi w ing bank slaski zrobienie konta + konto internetowe na poczekaniu zrobili ... a juz sie zabierasz z tym dobry tydzien jak nie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Widziałem tą aukcję już wcześniej, i także mnie zainteresowała. Ten allegrowicz ma większość pozytywnych komentarzy ze swoich poprzednich aukcji na których sprzedawał tą informację, więc myślę że coś musi w tym być. Szczególnie teraz przydałoby mi się jakieś radio, bo niedawno zepsuło mi się moje stare. Jestem skłonny również się dorzucić, mimo że konto mam w Inteligo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_LOVE_BANANS Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Koleś se z Was jaja robi. Nie ma bata żeby takie radio za 75$ kupić. Normalna cena w sklepie 1600$ !! http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/Pr...ProductID=13861 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 taa a może sprzęt jest kradziony ? :mur: sliQe ma racje. mogl nawet za więcej sprzedawać. ja nie mam zaufania do takich typów co sprzedają podarniki linki adresy itp :D a złotówki nie dam nobo nie mam konta w netowym banku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 za 75usd to bym sobie to kupil i w kompa wsadzil. moja zlotoweczke tez macie ;] po sprawdzeniu informacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) wiec na razie mamy: k2 sliQe Cashasty maros Niemiec no na razie 5 masek... jesze 5 i mozemy startowac... czekam na chetnych, normalnie bym olał ale ma many ma same pozytywy. Gosciu sprzedał sprzedal gróbo ponad 100 linków i wszytscy zadowoleni: "Goraco polecam, link jest ok bez zadnej sciemy. Szybka dostawa :) jeszcze raz polecam tego allegrowicza." "Super kontrahent! Wszystko wporzadku w 100%! Jak najbardziej godny polecenia!" tego typu komentarzy ma full i wysztkie do tej samej aucji: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2484896 Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez k2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 :angry: chłopaki skadamy sie po 2zł bo widze ze wiecej chetnyc nie ma, a niech ktos mi pozniej na priv uderzy o linka... 1zł załuje a potem sępi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Moja zlotowke tez macie, jakby co:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 :angry: chłopaki skadamy sie po 2zł bo widze ze wiecej chetnyc nie ma, a niech ktos mi pozniej na priv uderzy o linka... 1zł załuje a potem sępi... 1393140[/snapback] chłopaki skadamy sie po 2zł bo widze ze wiecej chetnyc nie ma, a niech ktos mi pozniej na priv uderzy o linka... 1zł załuje a potem sępi... k2 sliQe Cashasty maros Niemiec und3r to juz 6 osób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) to bedzie wal ... koles pewnie stworzyl sklep w necie jakis i mysli ze zrobi z ludzi idiotow ... czemu nie kupil 100 sztuk i nie sprzedaje ich na allegro za 500 zl ? mial by wielu chetnych ... Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez qbusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_LOVE_BANANS Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 To jest absolutnie NIEWYKONALNE żeby radio które normalnie kosztuje 1600$ kosztowało 75$ !! Albo sam sobie koleś stronę zrobić albo błąd sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ... albo sprzet jest kradziony;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 To jest absolutnie NIEWYKONALNE żeby radio które normalnie kosztuje 1600$ kosztowało 75$ !! Albo sam sobie koleś stronę zrobić albo błąd sklepu. 1393222[/snapback] tez sie zgadzam ale mnie to porpstu inetesuje dlaczego kupilo to tyle osob wszytkie sa zadowolone... nie ciekawi cie to? bo mnie tak, jestem w stanie dac 1zł i sie sam przekonac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 gdybym mial mbanka to moze nawet bym zasycil swoja ciekawosc... z millenium przelew by mnie wyniosl 4 zl a to juz prawie 2 piwka :P ale jak sie juz dowiecie to powiadomcie czy to serio moze dzialac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 gdybym mial mbanka to moze nawet bym zasycil swoja ciekawosc... z millenium przelew by mnie wyniosl 4 zl a to juz prawie 2 piwka :P ale jak sie juz dowiecie to powiadomcie czy to serio moze dzialac :P 1393235[/snapback] znem bank bo 4zł porwizji to rozbój w biały dzien jezeli chodzi o banki internetowe... to na poczcie jest chyba nawet taniej. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 I niech ten co wylicytuje sprawdzi to dokładnie i szmerek bajerek. I jak wałek będzie to sie chłopakowi konto spsuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jakoś nie macie przebicia.. :> Juz dawno powinno być uzbierane... Jeżeli konto na którym miałbym wpłacić to 1zł to mbank to macie tez moje 100gr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Jakoś nie macie przebicia.. :> Juz dawno powinno być uzbierane... Jeżeli konto na którym miałbym wpłacić to 1zł to mbank to macie tez moje 100gr... 1393497[/snapback] tak mbank k2 sliQe Cashasty maros Niemiec und3r mechl!k to juz 8, ok pasuje wam po 1,4zł bo cashasty ma konto nie aktywne Juz wysyalem wam napiary na konto na priv Wyzej wymionione osoby niech sie odezwą. Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez k2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a ja napisalem maila to tego jedynego niezadowolonego, zeby mi opisal co i jak ;] moze sie ude bez kasy to zobaczyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 to ja tez sie dołoże daj numerek konta na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) to ja tez sie dołoże daj numerek konta na priv. 1395137[/snapback] jestem zaskoczony ze jest porblem ze zbiórka po 1,4zł. ale ok na razie wpalcily 2 osoby jak bedze 7 to wlasnie te siedem osob otrzyma info. SlavOK numer poszedł juz na priv, jestes trzeci. Wpalacą jesze 4 osoby i lictuje. Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez k2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 podaj dane na pm, przeleje kilka groszy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 jak na razie na koncie mam zaindexowane wpłaty 4 osob [ w tym ja :rolleyes: ] Jezeli ktos jest jesze chetny to niech dac znac na piv, skladamy sie po 1,4zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 pewnie jak telefony od hurtownikow w super cenach , kolejne wyciagniecie $ jeszcze kilkanastu osobom to sprzeda i sobie taki kupi za 1600 $ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 No tą złotówkę to moge przelać :D Najwyżej zbiorowego negatywa napiszemy - albo koleś daje odpowiedź - pozytyw, albo przyjedziemy z kolegami do ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Dopiszcie i mnie do zrzuty. Daj mi nr. konta na prv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=48179425 Tu macie aukcje za 5 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Hehe, naiwniacy - jeżeli komuś uda się kupić to za 75-100$, to obiecuję że od pierwszego który się do mnie zgłosi odkupię za dwa razy tyle :wink: UPD: A co tam - kupię od razu z 5 sztuk dla kolegów, nawet podjadę w każdy zakątek Polski :lol: Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Paszczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...