dszywala Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ja juz nie wierzę w okazje, pioneerowi nie opłacało by sie tego produkować za te 50$ Jeżeli nawet takie radia za tyle istnieją to albo są to ,, PIONERY" albo są to radyjka uszkodzone fabrycznie. nie wierzcie w okazje bo taka trafia sie raz na 1000000.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No i jak tm proces zbierania/kupowania linku.. ;] Jakies postepy? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No i jak tm proces zbierania/kupowania linku.. ;] Jakies postepy? :> 1396250[/snapback] wylicytowalem, zapłacilem czekam na maila od goscia przy dobrym wietrze dzis weczorem podam info odnosnie aukcji osobą które zaplacily na pirv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jedno "moje" konto na Allegro juz zostało zamkniete... A miałem na nim juz kilka pozytywów - ale coż.. ;] Ale nabiłem gostkowi piraty na ponad 10tys. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Bo: 1) Nie jestes wtajemniczony 2) Nie czytałes tematu o piratach na Allegro.. Jak wiekszosc ludzi nie poswieci przeciez swoich kont - bo wystawisz gostkowi nega, on zrobi to samo.. I juz opinia spaprana.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ale chyba mozna zglosic na allegro oszustwo ? :] 1396374[/snapback] Ale, zanim oni zareagują to już ileś tam osób zdąrzy przelać kase i kupić pirackie oprogramowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 to dostalem od typa ktory byl niezadowolony: Witam Pana,Sprawa miała się następujaco. Chciałem sprawdzić adres, więc zapłaciłem te parena¶cie złotych. Otrzymany adres zawierał wiele odno¶ników, więc musiałem prosić Kolesia o wskazówki. W końcu dotarłem do j±dra podanej strony. Z tego, co zrozumiałem po angielsku, to chodziło o to, że jeżeli zamówię co¶ za 75 dolary, to mogę uczestniczyć w losowaniu radia, czy co¶ takiego. Typowa stronka oszustów. Niczego nie zamawiałem. Po kilku dniach otrzymałem maila od kolegi z klasy, owego Kolesia, który napisał, że ten jego kolega to niezły zwaniak i w ten sposób rozwiazuje sprawę swojego kieszonkowego, a rzekomi zadowoleni, to wszystko podstawione osoby. Nie wiem, co o tym s±dzić?PozdrawiamTomek sorka za brak polskiej czcianki, ale skrzynka boogiego z tym sobie nei radzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No to sprawa rozwiązana ;) Szkoda bylo kasy. Chyba ze to cos innego ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No to sprawa rozwiązana ;) Szkoda bylo kasy. Chyba ze to cos innego ;P 1396710[/snapback] sie okaze ja juz z kolegami zaiwestowalismy kase :lol: dostelem odpowiedz o tresci: "oto link:" i nic wiecej, mam nadzeje ze poprastu gosciu zapomnial wkleic... odpisalem mu i czekam na odpowiedz. Jakby co to bede mial satsfakcje z wystawionego negatywa i opisze go dokladnie by ludzie nie tracili kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A mogłem sobie Sznickersa za to 1,40zł kupic.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No piknie ... racja mechlik;> szkoda batona yh Ale to bylo do przewidzenia :> a co do cashastego ... ile ty masz lat ? ;] bo 13 chyba nie przekroszyłeś co :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 hey info o aukcji i link poszły na prv [oczywsicie to tych osob które szarpnelu sie na pare groszy] sam do piero czytam i parze co jest pięć. Jak sie ustosynkucje do tego co jest na tej stronie to dajcie znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No i jak ;) ? Wałek jak sie patrzy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 koleś mnie rozbraja , fantazje ma z klasą ... tutaj trzeba dla niego oddzielny dział na forum zrobić :> np. "Cashasty i jego myśli" . Nieły jest i z tego co widzialem stara sie zaimponować czyms czego nie jest w stanie zrobić;] albo jeszcze lepiej "buja" się tym że na tweaku wymiata na board.counter-strike.pl ; > ( ten sam nick , tej samej jakości posty :D ) khe khe khe :D czytałem jego wypociny na cs.pl :lol: ale czasem tak to juz bywa... a co do jego działu np. w testowym w ktorym moglby tylko on pisac posty to jestem ZA Potem my na allegro sprzedawalibysmy "monolog masty tłikera" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mam dobrą wiadomość - mogę sprzedać ten link za 5zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mam dobrą wiadomość - mogę sprzedać ten link za 5zł :D 1398322[/snapback] U mnie za 4,89zł... :> Konkurencja nie spi Varrol.. ;] Nic nie znalazłeś? Ja dopiero zaczynam przeglądac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) A co ... 4 zł ! :> Product Information Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sealthe/public_html/cart/view_product.php on line 85 Store Home Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sealthe/public_html/cart/link_navi.php on line 35 Dobre dobre za 10 zł takie coś wciskać :> i design stronki z 2003 roku :> moze im sie podoba , moze nie byla dotykana od tego czasu ;d Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez sliQe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No dobra, niech stracę.. dam go za 2,50zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A co ... 4 zł ! :> Product Information Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sealthe/public_html/cart/view_product.php on line 85 Store Home Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sealthe/public_html/cart/link_navi.php on line 35 Dobre dobre za 10 zł takie coś wciskać :> i design stronki z 2003 roku :> moze im sie podoba , moze nie byla dotykana od tego czasu ;d 1398346[/snapback] a ja daje linak za darmo plus dodaje do niego... radio pionner jako gift :lol: btw zapisale sie ktos w kolejke po cos na tej stronce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zapodajcie linkiem na ogólnym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zapodajcie linkiem na ogólnym ;) 1398597[/snapback] " chłopaki skadamy sie po 2zł bo widze ze wiecej chetnyc nie ma, a niech ktos mi pozniej na priv uderzy o linka... 1zł załuje a potem sępi... " ciekawy, to kup od kolegow którzy za to zapłacili: maros chyba ma najtaniej za 2,5zł odstapi ci linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 a ja daje linak za darmo plus dodaje do niego... radio pionner jako gift :lol: 1398564[/snapback] Trzymając Cie za słowo - zapodaj link za darmo.. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Trzymając Cie za słowo - zapodaj link za darmo.. :> 1398734[/snapback] bardzo chetnie... ale chwilowo skonczyly mi sie Pioneer-y Avic-n1 wiec nie da rady :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: walnij takiego nega by sie kolo nogami nakrył :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Glupota ludzka nie zna granic...tyle moge powiedziec, cala ta stronka to jeden wielki bajzel, nawet bledy php sa, nie mowiac o tym jak to wszystko dziala.Przypominaja mi sie te gazetki z kluczykami do darmowych samochodow ktore kiedys robily kariere. Teraz tylko trzeba zniszczyc kolesiowi interes, myslalem zeby wystawic na allegro za 1zl i rozdawac za darmo. Co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 bardzo dobry pomysł tylko by komuś konta nie zawiesili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: walnij takiego nega by sie kolo nogami nakrył :lol: :lol: :lol: :lol: 1398965[/snapback] zrobie inaczej, dokladnie opisze [oczywsiecie nie podjac linka] co ludzie kupuja, czyli "link do strony w ktorej mozesz stanac w kolejce do do loterii" Prawdopodbnie dostenie neutrala... bo link jest ale lekko sklamal na stronie bo link jest do loterii al nie do mniejsa gdzie mozna cos kupic. konkludujac tak czy siak jak ktos wyejdze w opinie kolesia to dokladnie bedze wiedzail co kupuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 napisalem maila do kolesia, oto odpowiedz: "WitamŻeby zamówić radio nie trzeba zamawiać żadnych e-boków. Wystarczy wybrać z listy ile jesteś w stanie za nie daći jak szybkio chcesz je mieć. Wpłacasz pieniądze i czekasz. Uprzedzam że radia nie przyśla za tydzień. Np. ja czekałem prawie 5 miesięcy. Ale za taką cene chyba warto.Pozdrawiam" i w sumie ma racje... tylko: 1) im wiecje wplacisz tym szybciej dostaniesz radio, stad roznice w podawanych na aukcjach cenach, niektóry pisza 75& inny 100$ prawda taka ze teraz to by trzeba bylo wplacic ok 500$ zeby dostac radio powiedzmyw tym roku, a to i tak dobra cena 2) nie wiem czy zjadzie sie ktos w polsce zeby w ciemo wplacic taka kwote. I co wy na to? BTW poprosze goscia zeby mi wysalal fotke radia [real] to bedze jakas wiarygodnosc tego co mowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 tylko jest jedno ALE - nie masz pewnosci ze kiedykolwiek dostaniesz radio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Poproś od niego real fotke , jeżeli nie to neg i tyle ;] ja bym to tak załatwił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...