Skocz do zawartości
k2

Pioneer Avic-n1 Link Do Taniego Kupna!

Rekomendowane odpowiedzi

ja juz nie wierzę w okazje, pioneerowi nie opłacało by sie tego produkować za te 50$

Jeżeli nawet takie radia za tyle istnieją to albo są to ,, PIONERY" albo są to radyjka uszkodzone fabrycznie.

nie wierzcie w okazje bo taka trafia sie raz na 1000000....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jak tm proces zbierania/kupowania linku.. ;]

Jakies postepy? :>

1396250[/snapback]

wylicytowalem, zapłacilem czekam na maila od goscia przy dobrym wietrze dzis weczorem podam info odnosnie aukcji osobą które zaplacily na pirv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dostalem od typa ktory byl niezadowolony:

Witam Pana,Sprawa miała się następujaco. Chciałem sprawdzić adres, więc zapłaciłem te parena¶cie złotych. Otrzymany adres zawierał wiele odno¶ników, więc musiałem prosić Kolesia o wskazówki. W końcu dotarłem do j±dra podanej strony. Z tego, co zrozumiałem po angielsku, to chodziło o to, że jeżeli zamówię co¶ za 75 dolary, to mogę uczestniczyć w losowaniu radia, czy co¶ takiego. Typowa stronka oszustów. Niczego nie zamawiałem. Po kilku dniach otrzymałem maila od kolegi z klasy, owego Kolesia, który napisał, że ten jego kolega to niezły zwaniak i w ten sposób rozwiazuje sprawę swojego kieszonkowego, a rzekomi zadowoleni, to wszystko podstawione osoby. Nie wiem, co o tym s±dzić?PozdrawiamTomek

sorka za brak polskiej czcianki, ale skrzynka boogiego z tym sobie nei radzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to sprawa rozwiązana ;) Szkoda bylo kasy. Chyba ze to cos innego ;P

1396710[/snapback]

sie okaze ja juz z kolegami zaiwestowalismy kase :lol:

dostelem odpowiedz o tresci: "oto link:"

i nic wiecej, mam nadzeje ze poprastu gosciu zapomnial wkleic... odpisalem mu i czekam na odpowiedz. Jakby co to bede mial satsfakcje z wystawionego negatywa i opisze go dokladnie by ludzie nie tracili kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koleś mnie rozbraja , fantazje ma z klasą ... tutaj trzeba dla niego oddzielny dział na forum  zrobić :> np. "Cashasty i jego myśli" . Nieły jest i z tego co widzialem stara sie zaimponować czyms czego nie jest w stanie zrobić;] albo jeszcze lepiej "buja" się tym że na tweaku wymiata na board.counter-strike.pl ; > ( ten sam nick , tej samej jakości posty :D )

khe khe khe :D czytałem jego wypociny na cs.pl :lol: ale czasem tak to juz bywa...

a co do jego działu np. w testowym w ktorym moglby tylko on pisac posty to jestem ZA

Potem my na allegro sprzedawalibysmy "monolog masty tłikera" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ... 4 zł ! :>

Product Information

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sealthe/public_html/cart/view_product.php on line 85

Store Home

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sealthe/public_html/cart/link_navi.php on line 35

Dobre dobre za 10 zł takie coś wciskać :> i design stronki z 2003 roku :> moze im sie podoba , moze nie byla dotykana od tego czasu ;d

Edytowane przez sliQe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ... 4 zł !  :>

Product Information 

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sealthe/public_html/cart/view_product.php on line 85

Store Home

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sealthe/public_html/cart/link_navi.php on line 35

Dobre dobre za 10 zł takie coś wciskać :> i design stronki z 2003 roku :> moze im sie podoba , moze nie byla dotykana od tego czasu ;d

1398346[/snapback]

a ja daje linak za darmo plus dodaje do niego... radio pionner jako gift :lol:

btw zapisale sie ktos w kolejke po cos na tej stronce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapodajcie linkiem na ogólnym ;)

1398597[/snapback]

" chłopaki skadamy sie po 2zł bo widze ze wiecej chetnyc nie ma, a niech ktos mi pozniej na priv uderzy o linka... 1zł załuje a potem sępi... "

ciekawy, to kup od kolegow którzy za to zapłacili:

maros chyba ma najtaniej za 2,5zł odstapi ci linka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glupota ludzka nie zna granic...tyle moge powiedziec, cala ta stronka to jeden wielki bajzel, nawet bledy php sa, nie mowiac o tym jak to wszystko dziala.Przypominaja mi sie te gazetki z kluczykami do darmowych samochodow ktore kiedys robily kariere. Teraz tylko trzeba zniszczyc kolesiowi interes, myslalem zeby wystawic na allegro za 1zl i rozdawac za darmo. Co wy na to ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: walnij takiego nega by sie kolo nogami nakrył  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

1398965[/snapback]

zrobie inaczej, dokladnie opisze [oczywsiecie nie podjac linka] co ludzie kupuja,

czyli "link do strony w ktorej mozesz stanac w kolejce do do loterii"

Prawdopodbnie dostenie neutrala... bo link jest ale lekko sklamal na stronie bo link jest do loterii al nie do mniejsa gdzie mozna cos kupic.

konkludujac tak czy siak jak ktos wyejdze w opinie kolesia to dokladnie bedze wiedzail co kupuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisalem maila do kolesia, oto odpowiedz:

"WitamŻeby zamówić radio nie trzeba zamawiać żadnych e-boków. Wystarczy wybrać z listy ile jesteś w stanie za nie daći jak szybkio chcesz je mieć. Wpłacasz pieniądze i czekasz. Uprzedzam że radia nie przyśla za tydzień. Np. ja czekałem prawie 5 miesięcy. Ale za taką cene chyba warto.Pozdrawiam"

i w sumie ma racje... tylko:

1) im wiecje wplacisz tym szybciej dostaniesz radio, stad roznice w podawanych na aukcjach cenach, niektóry pisza 75& inny 100$ prawda taka ze teraz to by trzeba bylo wplacic ok 500$ zeby dostac radio powiedzmyw tym roku, a to i tak dobra cena

2) nie wiem czy zjadzie sie ktos w polsce zeby w ciemo wplacic taka kwote.

I co wy na to?

BTW poprosze goscia zeby mi wysalal fotke radia [real] to bedze jakas wiarygodnosc tego co mowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi