Skocz do zawartości
k2

Pioneer Avic-n1 Link Do Taniego Kupna!

Rekomendowane odpowiedzi

masz tylko nie wiesz kiedy

bo moze to byc za 5 iechowa albo i nawet za 3 ;lata

A wtedy gdy jeszcze tłik na allegro za darmo rozda linki takie radyjka beda chodzic na bazarku za 15zł :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie za 4,89zł... :>

Konkurencja nie spi Varrol.. ;]

Nic nie znalazłeś? Ja dopiero zaczynam przeglądac...

1398340[/snapback]

Znalazłem - dziś rano jak dostąłem linka, to odpisałem, ale tylko do k2...

No więc mam trochę czasu, także dodam od siebie, bo już widzę większość jest opisana - teoretycznie zakup tych ebooków gwarantuje, ze dostatanie sie radyjko - jednak może się zdarzyć, że będzie to za 10 lat - wtedy dostanie się coś adekwatnie drogiego, albo kasę.

Sprawa wygląda tak, że są kolejki różnej długości, zależnie od ceny sprzętu i wysokości wpłaty - np. to radyjko Pioonera za 100$ ma kolejkę długości 20 - wpisanych jest ponad 60 osób (czy coś koło tego) i 3 pierwsze już dostały radio - tzn - na każdą osobę musi przypadać 20 zapisanych - czyli będąc na miejscu 40 muszę czekać aż zapisze się 40x20 osób = 800!!! gdyby jedna osoba zapisywała się co tydzień, to radyjko dostalibyśmy za 7 lat!! fajnie co...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisalem maila do kolesia, oto odpowiedz:

"WitamŻeby zamówić radio nie trzeba zamawiać żadnych e-boków. Wystarczy wybrać z listy ile jesteś w stanie za nie daći jak szybkio chcesz je mieć. Wpłacasz pieniądze i czekasz. Uprzedzam że radia nie przyśla za tydzień. Np. ja czekałem prawie 5 miesięcy. Ale za taką cene chyba warto.Pozdrawiam"

i w sumie ma racje... tylko:

1) im wiecje wplacisz tym szybciej dostaniesz radio, stad roznice w podawanych na aukcjach cenach, niektóry pisza 75& inny 100$ prawda taka ze teraz to by trzeba bylo wplacic ok 500$ zeby dostac radio powiedzmyw tym roku, a to i tak dobra cena

2) nie wiem czy zjadzie sie ktos w polsce zeby w ciemo wplacic taka kwote.

I co wy na to?

BTW poprosze goscia zeby mi wysalal fotke radia [real] to bedze jakas wiarygodnosc tego co mowi.

1399170[/snapback]

:wink: może składamy sie po 2$ i kupujemy radio później jak wygramy to co tydzień bedziemy się zmieniać wiesz tydzień ja tydzień ty tydzeń ktoś tam itd...

:lol: hehe :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiec jak juz wczesniej pisalem wywlem mu maila z prośba o to by wywłą mi real foto radia.

I zorbil to:

Dołączona grafika

na wszeli wypadek sprawdzielm czy przypadkiem nie robi mnie w konia i nie sciagno fotki z netu, szukalem na http://images.google.pl itp serwisach, nie znalazłem. Gosciu nie kłamał chyba... i naprawde je dostał.

Ale patrzac po aucie dla niego zaryzykowanie 100$ to bylo pryszcz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc jak je dostał to raczej nie możemsz mu wystawic negatywa bo w aukcji nie było napisane kiedy to radia dostaniesz

było za to że za 70$ i to sie zgadza...

W sumie zarobek jak każdy inny, ja bym mu nie psuł interesu bo dlaczego....

A tak wogóle to ile jest aukcji na allegro podobnego typu od super-sprzedawców z poradnikami o imporcie z chin itp...

i na każdym zapewniają że można zarobić tysiące $....

EDIT:

swoją droga fotkę mógł zassać z neta, npo z jakiegoś forum zagranicznego albo pl. o pionnerze...

Edytowane przez dszywala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiec jak juz wczesniej pisalem  wywlem mu maila z prośba o to by wywłą mi real foto radia.

I zorbil to:

1400502[/snapback]

poproś go, aby Ci zrobił fote z drugiej strony auta, tzn siedząc na miejscu kierowcy a na podszybiu niech postawi jakąś rzecz np, jajko - nie nie jego jajko, tylko takie od kury :-P

Jak zrobi to na 100% nie blefuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa tylko po co?

Może miec takie radio kupone w sklepie, a na linkia trafił przypadkiem i teraz odpowiednio go wykożystuje...

Mniejsza z tym

PS:

Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro (numer 47730830)

Więcej informacji o usuwaniu aukcji i zasadach na Allegro

Edytowane przez dszywala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poproś go, aby Ci zrobił fote z drugiej strony auta, tzn siedząc na miejscu kierowcy a na podszybiu niech postawi jakąś rzecz np, jajko - nie nie jego jajko, tylko takie od kury  :-P

Jak zrobi to na 100% nie blefuje...

1400568[/snapback]

tak tylko ze autko jest jego siostry.... o czym wspomnial od razu, bo go to radio rozpraszalo [btw mnie tez by rozpraszalo bo zmias sie skupic na drodze non stop bym zerkal na lcd], wiec do prawdy nie dojdzemy, zawsze mogl napisac ze ze siotra w innym miescie miszka albo po prostu ze mu dupe zawracam, bo przeciez nie ma obowiazku udowadniania mi ze on kupil naprawde to radio.

Tak czy siek wystawiem mu jednak pozytywa a nie neutrala.. bo to za co zaplacilem jest w sumie prawda... ale w komantarzu dokladnie opisze za co zaplacilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie daje jaja uciąć że to napewno nie jest samochód jego siostry i że foto nie jest robione w PL bo samochód ma licznik wyskalowany w milach :) No chyba że jest prowadzony z USA...

1401191[/snapback]

Lub jest po prostu stjuningowany.... :>

I szpanersko włozone te tablice od zegarów...

(chociaz jak to jest samochód siostry.. ;] )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lub jest po prostu stjuningowany.... :>

I szpanersko włozone te tablice od zegarów...

(chociaz jak to jest samochód siostry.. ;] )

1401279[/snapback]

sorry ale ja na razie nie widze podstaw by mu nie wierzyc.

a) moze auto sprowadzone

B) moze tuningowal licznik [soro osob dla szanu robi sobie w milach]

c) moze sisosta po postu w stanach mieszka

btw a i tak z ciekawosci zapytam sie czemu ma licznik w milach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"WitamJaki związek ma auto mojej siostry z linkiem? Nie mam zdjęcia auta a nie będe biagal i robił zdjęć żeby kumpel Ci uwieżył. Licznik jest w milach bo auto jest sprowadzone ze stanów, tak samo jak moje zresztą. Pozdrawiam"

dla ciekawskich auto jest tez sciagane z zagranicy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

licznik jest w MPH i w KPH. odrazu pisalem, ze to walek :P a mini to mini nie auto :P ostatni bylem w MM to podbne radio od kenwooda kosztowalo niecale 7k ;]

1403682[/snapback]

jak dla mnie to nie byl wałek, pisze nie byl bo teraz to sie kompletnie nie oplaca.

Stuacja przypomina mi słyne niegdys zarabianie prze klikanie i polecanie ludzi ala logomedia itp

Ci co na samym poczatku porobili strony troche na tym zarobili, bo to od nich ludzie sie dowiedywali o tym i rejestrowali i notabene korzystali z ich zarobków.

tak samo tu... ci co na poczatku sie zarejestrowali juz gifty dostali, reszta bedze czekac do ustra@#$ śmierci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi