k2 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 tylko jest jedno ALE - nie masz pewnosci ze kiedykolwiek dostaniesz radio. 1399274[/snapback] masz tylko nie wiesz kiedy bo moze to byc za 5 iechowa albo i nawet za 3 ;lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 masz tylko nie wiesz kiedy bo moze to byc za 5 iechowa albo i nawet za 3 ;lata A wtedy gdy jeszcze tłik na allegro za darmo rozda linki takie radyjka beda chodzic na bazarku za 15zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 U mnie za 4,89zł... :> Konkurencja nie spi Varrol.. ;] Nic nie znalazłeś? Ja dopiero zaczynam przeglądac... 1398340[/snapback] Znalazłem - dziś rano jak dostąłem linka, to odpisałem, ale tylko do k2... No więc mam trochę czasu, także dodam od siebie, bo już widzę większość jest opisana - teoretycznie zakup tych ebooków gwarantuje, ze dostatanie sie radyjko - jednak może się zdarzyć, że będzie to za 10 lat - wtedy dostanie się coś adekwatnie drogiego, albo kasę. Sprawa wygląda tak, że są kolejki różnej długości, zależnie od ceny sprzętu i wysokości wpłaty - np. to radyjko Pioonera za 100$ ma kolejkę długości 20 - wpisanych jest ponad 60 osób (czy coś koło tego) i 3 pierwsze już dostały radio - tzn - na każdą osobę musi przypadać 20 zapisanych - czyli będąc na miejscu 40 muszę czekać aż zapisze się 40x20 osób = 800!!! gdyby jedna osoba zapisywała się co tydzień, to radyjko dostalibyśmy za 7 lat!! fajnie co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 napisalem maila do kolesia, oto odpowiedz: "WitamŻeby zamówić radio nie trzeba zamawiać żadnych e-boków. Wystarczy wybrać z listy ile jesteś w stanie za nie daći jak szybkio chcesz je mieć. Wpłacasz pieniądze i czekasz. Uprzedzam że radia nie przyśla za tydzień. Np. ja czekałem prawie 5 miesięcy. Ale za taką cene chyba warto.Pozdrawiam" i w sumie ma racje... tylko: 1) im wiecje wplacisz tym szybciej dostaniesz radio, stad roznice w podawanych na aukcjach cenach, niektóry pisza 75& inny 100$ prawda taka ze teraz to by trzeba bylo wplacic ok 500$ zeby dostac radio powiedzmyw tym roku, a to i tak dobra cena 2) nie wiem czy zjadzie sie ktos w polsce zeby w ciemo wplacic taka kwote. I co wy na to? BTW poprosze goscia zeby mi wysalal fotke radia [real] to bedze jakas wiarygodnosc tego co mowi. 1399170[/snapback] :wink: może składamy sie po 2$ i kupujemy radio później jak wygramy to co tydzień bedziemy się zmieniać wiesz tydzień ja tydzień ty tydzeń ktoś tam itd... :lol: hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 a wiec jak juz wczesniej pisalem wywlem mu maila z prośba o to by wywłą mi real foto radia. I zorbil to: na wszeli wypadek sprawdzielm czy przypadkiem nie robi mnie w konia i nie sciagno fotki z netu, szukalem na http://images.google.pl itp serwisach, nie znalazłem. Gosciu nie kłamał chyba... i naprawde je dostał. Ale patrzac po aucie dla niego zaryzykowanie 100$ to bylo pryszcz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Więc jak je dostał to raczej nie możemsz mu wystawic negatywa bo w aukcji nie było napisane kiedy to radia dostaniesz było za to że za 70$ i to sie zgadza... W sumie zarobek jak każdy inny, ja bym mu nie psuł interesu bo dlaczego.... A tak wogóle to ile jest aukcji na allegro podobnego typu od super-sprzedawców z poradnikami o imporcie z chin itp... i na każdym zapewniają że można zarobić tysiące $.... EDIT: swoją droga fotkę mógł zassać z neta, npo z jakiegoś forum zagranicznego albo pl. o pionnerze... Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 www.pricegrabber.com Tak na przyszlosc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Chyba na tych linkach dorobił się tego Mini Coopera ;) Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 a wiec jak juz wczesniej pisalem wywlem mu maila z prośba o to by wywłą mi real foto radia. I zorbil to: 1400502[/snapback] poproś go, aby Ci zrobił fote z drugiej strony auta, tzn siedząc na miejscu kierowcy a na podszybiu niech postawi jakąś rzecz np, jajko - nie nie jego jajko, tylko takie od kury :-P Jak zrobi to na 100% nie blefuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) taaa tylko po co? Może miec takie radio kupone w sklepie, a na linkia trafił przypadkiem i teraz odpowiednio go wykożystuje... Mniejsza z tym PS: Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro (numer 47730830) Więcej informacji o usuwaniu aukcji i zasadach na Allegro Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 poproś go, aby Ci zrobił fote z drugiej strony auta, tzn siedząc na miejscu kierowcy a na podszybiu niech postawi jakąś rzecz np, jajko - nie nie jego jajko, tylko takie od kury :-P Jak zrobi to na 100% nie blefuje... 1400568[/snapback] tak tylko ze autko jest jego siostry.... o czym wspomnial od razu, bo go to radio rozpraszalo [btw mnie tez by rozpraszalo bo zmias sie skupic na drodze non stop bym zerkal na lcd], wiec do prawdy nie dojdzemy, zawsze mogl napisac ze ze siotra w innym miescie miszka albo po prostu ze mu dupe zawracam, bo przeciez nie ma obowiazku udowadniania mi ze on kupil naprawde to radio. Tak czy siek wystawiem mu jednak pozytywa a nie neutrala.. bo to za co zaplacilem jest w sumie prawda... ale w komantarzu dokladnie opisze za co zaplacilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A ja sobie daje jaja uciąć że to napewno nie jest samochód jego siostry i że foto nie jest robione w PL bo samochód ma licznik wyskalowany w milach :) No chyba że jest prowadzony z USA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A ja sobie daje jaja uciąć że to napewno nie jest samochód jego siostry i że foto nie jest robione w PL bo samochód ma licznik wyskalowany w milach :) No chyba że jest prowadzony z USA... 1401191[/snapback] Lub jest po prostu stjuningowany.... :> I szpanersko włozone te tablice od zegarów... (chociaz jak to jest samochód siostry.. ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Lub jest po prostu stjuningowany.... :> I szpanersko włozone te tablice od zegarów... (chociaz jak to jest samochód siostry.. ;] ) 1401279[/snapback] sorry ale ja na razie nie widze podstaw by mu nie wierzyc. a) moze auto sprowadzone B) moze tuningowal licznik [soro osob dla szanu robi sobie w milach] c) moze sisosta po postu w stanach mieszka btw a i tak z ciekawosci zapytam sie czemu ma licznik w milach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ...no i co z tego ze w milach... Ja mam Civic'a z francji i tez mam licznik w milach ... :? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 "WitamJaki związek ma auto mojej siostry z linkiem? Nie mam zdjęcia auta a nie będe biagal i robił zdjęć żeby kumpel Ci uwieżył. Licznik jest w milach bo auto jest sprowadzone ze stanów, tak samo jak moje zresztą. Pozdrawiam" dla ciekawskich auto jest tez sciagane z zagranicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 licznik jest w MPH i w KPH. odrazu pisalem, ze to walek :P a mini to mini nie auto :P ostatni bylem w MM to podbne radio od kenwooda kosztowalo niecale 7k ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 licznik jest w MPH i w KPH. odrazu pisalem, ze to walek :P a mini to mini nie auto :P ostatni bylem w MM to podbne radio od kenwooda kosztowalo niecale 7k ;] 1403682[/snapback] jak dla mnie to nie byl wałek, pisze nie byl bo teraz to sie kompletnie nie oplaca. Stuacja przypomina mi słyne niegdys zarabianie prze klikanie i polecanie ludzi ala logomedia itp Ci co na samym poczatku porobili strony troche na tym zarobili, bo to od nich ludzie sie dowiedywali o tym i rejestrowali i notabene korzystali z ich zarobków. tak samo tu... ci co na poczatku sie zarejestrowali juz gifty dostali, reszta bedze czekac do ustra@#$ śmierci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) sorry za OT ale czym sie rozni pioneer avic-n1 od avic-x1?? bo tego drugiego ostatnio widzialem na allegro od 5000zl. Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...