Kamilek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Panowie zarejestrowałem się w micorosoft na 180 dniową wersję win2003, dostałem link do ściągnięcia ISO,ściągnąłem nagrałem na płytkę i wyskakuje coś takiego: niepoprawna funcja, albo windows nie moze odczytac z danego urządzenia.Wrzuciłem na wirtualny dysk i to samo. A pisze ze ten Iso jest załadowany.POMÓŻCIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Czym nagrywałeś obraz na płytę ? Ja tą Windę wgrywałem już parę razy CloneCD i problemów nie było...może obraz uszkodzony, moze jeszcze raz zassaj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Ech no ale jak uszkodzony to by sie wogóle nie załadował na dysk wirtualny chyba nie ?? Ja nie mam stałki i tak z trudem to ściągnąłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...