pawel_cyb Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Czy procesor z jądrem presscot'a będzie chodził na płycie ecs p4s5a/dx+? Narazie używam celerona 1,7 ale chciałbym zmienić go na szybszego P4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haccd Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ECS sorry to nie płyta P4 na ECS to profanacja Wiem bo kiedyś miałem ECS :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_cyb Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ECS sorry to nie płyta P4 na ECS to profanacja Wiem bo kiedyś miałem ECS :) :) 1394813[/snapback] chciałem usłyszeć jakąś konkretną odpowiedź, a nie jakieś opinie o tym czy p4 na ecs'ie to profanacja czy nie, a jeżeli to czego? Bo nieznajdziesz tańszej płyty od ECS'a. Jak ciebie stać na płyty Intela to sobie je kupuj, ja sobie je daruje. Bo mi nie chodzi o podkręcanie procków. Po co podkręcać procka, jeżeli można odrazu kupić najszybszy jaki jest na rynku i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 chciałem usłyszeć jakąś konkretną odpowiedź, a nie jakieś opinie o tym czy p4 na ecs'ie to profanacja czy nie, a jeżeli to czego? Bo nieznajdziesz tańszej płyty od ECS'a. Jak ciebie stać na płyty Intela to sobie je kupuj, ja sobie je daruje. Bo mi nie chodzi o podkręcanie procków. Po co podkręcać procka, jeżeli można odrazu kupić najszybszy jaki jest na rynku i już. 1394848[/snapback] 1.Najtansze plyty produkuje ASROCK i sa o niebo lepsze od ECS .... 2. http://www.ecs.com.tw tam znajdziesz info czy twoja plytka bedzie dzialac z tym prockiem czy nie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...