djcrash Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 W koncu natrafilem na cos co moze wskazywac na te zwisy otoz wylaczylem cooler na chipecie i radiator pozostawal caly czas chlodny wiec rozkrecam plyte puzniej zdejmuje radiator z chipsetu a tu widze naklejke wogule nie roztopioną zdjelem ja calkowicie dalem pasty ale chyba wokul radiatora jest taki maly pasek podwyzszajacy radiator z powierzchni chipsetu . teraz sadze ze radiator nie dotyka do chipsetu bo po skreceniu radiator jest dalej prawie nie nagrzany zwisy na wiekszych czestotliwosciach dalej sa , co zrobic aby tak zamontowac radiator zeby przylegal do powierzchni chipsetu (intel i845e). i czy od tego sa te zwisy odpowiedzcie szybko za wszelkie porady zamontowania go bez uszkodzenia innych tranzystorow ktore sa na tym chipsecie dziekuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 No i znowu cala robota na marne chociarz teraz chipset juz jest chlodzony normalnie wszystko juz zrobilem i dochodzi do radiatora to nadal komp wiesza sie na 2@2.66 chyba kupie sobie inna plyte glowna moze Gigabyta GA-8PE667 ale musze sprzedac najpierw tą chyba ze jeszcze ktos mi poradzi co moze te zwisy powodowac bo chyba nie system operacyjny juz tylko to mi zostalo wgrac inny system:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 a moze to procek??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 procek no nie wiem mogl sie uszkodzic na tamtej plycie bo tamta spalilem przez to ze zapomnialem odlaczyc drugiej wtyczki atx12v a odlaczylem tylko ta standardowa atx wlaczylem zasilacz i tamta plyta poszla mozliwe jest ze to procek ale na 2.0ghz sie nie wiesza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 chodzilo mi o jego kres mozliwosci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 procek ten chodzil na plycie gigabyta ga-8ie533 az na 3 ghz i nie bylo zwisow takze kres siega 3 ghz albo i wiecej nie probowalem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Nom... no to plyta moze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...