sadbre Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam!mam juz założony Arctic Cooling VGA Silencer ATI1 czy wentylator na tym chłodzniu pownnien zassyasać powetrze,przepuszczać go przez radiator i wypuszcać bocznym śledziem czy na odwrót?Bo u mnie witarak wuszca powietrze do wenętrza obudowy. Czy ktoś wie czy tak jest dobrze? U mnie się tą kręci jak szczełki na tym obrazku: Czy tak ma być? Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez XsAnThE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Wszystko sie zgadza :D Po prostu jest takie złudzenie, ze powietrze leci w przeciwnzm kierunku.... nie wiem jak to sie fachowo nazywa, ale wszstko jest OK. :) Gdzies na forum bylo to opisane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Mi coś te łopatki wyglądają, jakby się miały kręcić w drugą stronę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 WSZSTKO JEST W NAJLEPSZYM POZADKU!!!! ZAUFAJ MI; MAM TAKOWE CHŁODZENIE!!! B) B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) WSZSTKO JEST W NAJLEPSZYM POZADKU!!!! ZAUFAJ MI; MAM TAKOWE CHŁODZENIE!!! B) B) B) 1393130[/snapback] No dzięki jednak to złudzenie masz racje bo wpusciłem dym z papierosa i jednak wssysa powietrze do środka :D pozatym karteczke przykałdałem i jest ok:PSpanikowałem ponieważ pierwszy raz mam takie chłodznie:) Pozatym ATI Tray Tools znajnduje mi taktowanie GPU 420 i leci dalej i dlaej na 425MHz już wyłączyłem,bo to chyba niebezpieczne parwda??Czy ok?Bo chyba jak suatwie rdzeń na 380Mhz to nic się nie stanie:P? Pozatym jak patrzyłem to rdzeń mam rv360 czy coś to zmienia? Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez XsAnThE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Tak zmienia. Rdzen RV360 jest bardziej podatny na podrecanie niz starszy (RV350). A powiedz jeszcze jaka masz karte grafiki??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 spokojnie wszystko w porzadku, tak powinno byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...