Laska Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 kurde cos mi sie stało z chyba karta graficzna--bo mi nie działaja gry jak właczam gre to albo mi sie wyłacza odrazu po demie albo jak juz wybieram play to mi gre wraca do WINDOWSA i tak z wszystkimi grami oprócz Drivera tylko ta gra mi chodzi robiłem 2 formaty w dzien i to nic nie pomogło a ja nie wiem co mam zrobic z tym....HELP ME PLIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 laska chyba ci sie forum pomylilo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Nie koniecznie grafa, może RAMy, a może sama płyta główna. Wsadź inną grafę jak możesz pożyczyć od kumpla - dla pewności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 laska chyba ci sie forum pomylilo?? dla niego to nowość jeżeli ją podkręcałeś to wróc do ustawień fabrycznych a jeżeli nie jest podkręcona to kombinuj z detonatorami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 no fakt w pewnym sensie kazdy problem jest nowoscia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek69 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 A jak to grafika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 zobaczy czy ci sie wiatrak kreci na grafie u brata sie nei krecil i po kilkoo minmnutach wychodzilo z gier a poza tym full stable bylo przesmaruj go na wszelki wypadek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...