norbik11 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 jak przyklejic radiotorek zalmana zlotego do tej plyty. sprobowalem na tasme dwustronna ale odklejil sie. poradzcie cos. Acha moze i gdzies temat byl ale cos cieki chyba w szukaniu jestem wiec nie bijcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 nie przyklejisz zlotego zalmana bo jest za duzy, na SB najlepiej cos wyciąć samemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik11 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 wlasnie znalazlem taki jakis na 1cm wysokosci tylko nie wiem jak go przymocowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 na tasme 2 stronna, taki 1cm jest na tyle leciutki ze nie ma prawa sie odkleic. a jesli tak jest to albo masz brudne sb albo tasma do [gluteus maximus]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik11 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a klejem na goraco z pistoletu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a na silikon?? sprubuj! :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 proponuje jakiś klej przewodzacy ciepło ... Ale na upartego kropeljka czy super kupa moze byc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=127695 made by kropelka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 tyle że kropelka kijowo schodzi jak się już radiator uwali, wiem bo zdzierałem kilka razy :| najleprze sa kolerki ala 486, bo one sięmieszczą fajnie, sa niedrogie o ile nie za free, i dobrze chłodzą bo mają cienkie podstawy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik11 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 chyba jednak sprobuje go przyklejic na gluta z pistoletu na goraco. chyba bedzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a, na gluta też kleiłem, ale w kilku miejscach do okoła. też fajnie trzyma :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...