M79 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Co sadzicie o takim napieciu z zasilacza: wg Sisoft Sandra- 11,42V. W biosie 11,7. Czy to jest w miare normalne czy on jest po prostu walniety? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Przy dużym obciążeniu zasilacza - chyba wszystko jest możliwe, biorąc pod uwagę jakość zasilaczy produkowanych w tych czasach, jednak jeżeli komputer nie wiesza się za często tzn. że nie ma się czy martwić (ja mam 12,24V na zasilaczu 400W). Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek69 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 U mnie nawet osiaga wieksze wartosci :) ale mnie to wali :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Co sadzicie o takim napieciu z zasilacza: wg Sisoft Sandra- 11,42V. W biosie 11,7. Czy to jest w miare normalne czy on jest po prostu walniety? Jak na Enermaxa to IMHO raczej nisko 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Co sadzicie o takim napieciu z zasilacza: wg Sisoft Sandra- 11,42V. W biosie 11,7. Czy to jest w miare normalne czy on jest po prostu walniety? zmierz jakims miernikiem uniwersalnym - napiecia +12 i +5 latwo mierzyc bo masz je w kazdej z wtyczek od napedow - moze plyta "klamie" - bo IMHO przy Twoim sprzecie ten zasilacz powinien miec sporo zapasu (chyba ze to jakis "padalec" i zastapiono oryginalne podzespoly jakims tanim badziewiem to wtedy wszystko mozliwe) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 zajrzyj tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 ja mam na swoim 11,6 reszta bliska nominalnych 5 - 4,97 3,3 - 3,28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 mimo to nie wiesza się nic a komp chodzi stabilnie, jedynie to 12V jest trochę niższe bo reszta tak jak napisałem albo i równa nominalnym(lekkie wahania) zasilacz wydaje się być OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...