dszywala Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 witka zmieniłem biosa na Sapphire 9800PRO R360, hynix 2.8 na XT również hynix. niestety w 3dmarku pojawiły sie artefekty. więc wgrałem spowrotem bios od sapphire 9800pro Hynix( równiez znaleziony w necie bo wcześniej nie3 zapisałem oryginalnego ;(;( Karta chodziła na pierwszy rzut oka OK w 3dmarku 2001 czysto, karte sprzedałem i dziś koleś dzwoni i mówi że karta wyśwuetla artefekty w 3dmarku.... Teraz moje pytanie jak to mozliwe? chyba bios od XT nie mógł karty przegrzać.... Co z tym zrobić? Jakiego biosa wgrać aby zmieniszyc troszke taktowanie karty? poratujcie bo mam z tym wileki zawrót głowy :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 może gość ma słaba zasiłkę albo za gorąco w budzie, jak wgrałeś odpowiedni bios to nie powinno być problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 jesli wgrałes spowrotem dobry bios i nic nie było tzn, ze to nie twoja wina, koles mógł cos uszkodzic, moze miec, jak mowie przedmowca łsba zasial i arty powstaja, iekompatybilnosc plyty z grafa, roznie to bywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 No to jak arty to pewnie pamiatki typ podkrecal i chce wala zrobic... Powiedz zeby sobie zapodal radiaki revolteca miedziane na pamiatki i bedzie ok. koszt takowych to ~40 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...