Yacko Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Czy ktoś zauważył polepszenie mozliwości o/c po zwiększeniu napięcia AGP ? U mnie niestety bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Pomaga, ale nie w oc tylko w utrzymaniu stabilności po OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Byl juz kiedys taki topic, i z tego co pamietam bylo mowione, ze nic nie pomaga, a co najwyzej zjarac sobie karte mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ja robilem testy na sprzecie takim jak w podpisie i nie zauwazylem zadnych roznic po podniesieniu napiecia na AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 U mnie też zero różnic (na wielu kompach - akademik to fajne miejsce do testów = pełn różnorakich konfigów :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Jak ja podniosłem napiecie na Agp na Hercu 9600pro to pamieci zaczeły sypac artami i potem sie juz gorzej kreciły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 A jak jest z podniesieniem czestotliwosci AGp z 66 powiedzmy do 72 albo cos kolo tego. Daje to cos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 z tego co slyszalem podnoszenie napiecia na AGP nie ma najmniejszego sesu poniewaz karta sama sobie blokuje napiecie pobierane z AGP i co najwyzej moze sie spalic or podgrzc. najlepiej zaczarowany olowek w reke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja miałem taki przypadek,że na defaultowym napieciu AGP podkręcona karta nie chciała działać pod windą, na napięciu wyższym karta nie sprawiała problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Z mojego doświadczenia podnoszenie napięcia na agp nie miało żadnego pozytywnego wpływu na o/c a były przypadki że "pomagało" w zaniesieniu karty do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 u mnie dawalo to zupelnie odwrotne efekty a napiecie bylo zmienione tylo o 0.05V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A u mnie zmodowany GF4 kręcił się lepiej na podbitym AGP podbijanie o więcej jak 0,1V jest bardzo ryzykowne - spaliłem tak już dwie grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...