tHe mRuWa Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Czy warto brac ten zasilacz aktualnie mam chiefteca 420-302? Ewentualnie jaki inny ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> stamtad w cenie do 70$? Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez tHe mRuWa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No nikt mi nie odpowie?? Chociaz napisalibyscie s...rda..., a nie tylko ogladacie watek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ja bym bral odpinane kable, do moddingu wypasiony, na allegro koszt 500zl... btw ile przesylka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ja bym bral odpinane kable, do moddingu wypasiony, na allegro koszt 500zl... btw ile przesylka?? 1396853[/snapback] znajomy przyjezdza za miesiac z usa to mi przywiezie, wiec pozostaje pokryc mi koszt przysylki po stanach - mysle ze jakies 5-10$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 mruwa odezwij się na privka, chetnie też bym kupiła tą zasiłke może się jakoś dogadamy pozdrawiam ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Bardzo dobra zasiłka. Trzymając ją w ręku człowiek wie za co płaci. O stabilności napięć nie ma co gadać, bo tu nie ma zastrzeżeń. No i te odpinane kable..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Tak tylko nadmienie, ale pewnie wiecie... w Stanach X-connecty nie są oferowane z PFC... Informacja na 100% pewna bo po pierwsze jest na stronie Ultry, a po drugie pisalem do nich i potwierdzili, ze nie ma szans zamówić ze Stanów zasiłki od nich z pfc. Byłem strasznie napalony właśnie na tą limitowaną wersję ale zależalo mi na pfc i w końcu qpiłem enermaxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Tak tylko nadmienie, ale pewnie wiecie... w Stanach X-connecty nie są oferowane z PFC... Informacja na 100% pewna bo po pierwsze jest na stronie Ultry, a po drugie pisalem do nich i potwierdzili, ze nie ma szans zamówić ze Stanów zasiłki od nich z pfc. Byłem strasznie napalony właśnie na tą limitowaną wersję ale zależalo mi na pfc i w końcu qpiłem enermaxa. 1397895[/snapback] Cos tam slyszalem o braku pfc, ale to myslalem ze dotyczy tylko aktywnego. A ty chyba teraz piszesz o braku nawet pasywnego pfc :( BTW PFC to co tak na prawde daje i nie zalezy mi tu w tej chwili na jakims marketingowym bełkocie tylko na faktach? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Bardzo dobra zasiłka. Trzymając ją w ręku człowiek wie za co płaci. O stabilności napięć nie ma co gadać, bo tu nie ma zastrzeżeń. No i te odpinane kable..... :) 1397787[/snapback] no,placisz za design i odpinane kabelki...bebechy nie odbiegaja niczym od Levicom'a X-Alien 500W (ten sam producent) ,ktorego mozna za 300zl kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 no,placisz za design i odpinane kabelki...bebechy nie odbiegaja niczym od Levicom'a X-Alien 500W (ten sam producent) ,ktorego mozna za 300zl kupic 1398752[/snapback] no tak tylko ze na tej stronie ten zailacz jest za 60zielonych wiec niecale 200zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 no tak tylko ze na tej stronie ten zailacz jest za 60zielonych wiec niecale 200zł :) 1400119[/snapback] to teraz zobacz cwaniaku po ile maja Levicomy :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 czyli sugerujecie ze ten zasilacz jest marny ?? jest tam fajny z okienkami UV za 80 $ chcialem go kupic , ale czekam na opinie . mysle ze do 300 zl nie kupie w Polsce lepszego , a moze sie myle ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...