MacieX Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 wjazd od 18:00 do 21:00 tak myślę, bo od 18:00 leszczyki będą a 21:00 dla tych 'lepszych' idzie ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 O co tu chodzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Co to jest wbw? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Co to jest wbw? ;> 1392684[/snapback] Wielkia Bitwa Warszawska - turniej freestyle (hip-hop) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Mam wziąć kija czy kastet? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Mam wziąć kija czy kastet? ;> 1392694[/snapback] Lepiej Kastet :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ciekawe czy beda miejsca i jak pojdzie Siodmemu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 'pod p.graffenberga zlokalizowac mozna mila pania z wasem ktora sprzeda bilet i wpusci' :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ja tam czekam na wbw beatbox;) trzeba sie znow pokazac hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Mam wziąć kija czy kastet? ;> 1392694[/snapback] Najlepiej obie rzeczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 siodmy dal ciala szkoda mi Flesza troche, bo drugie wejscie zawalil nieco a pierwsze bylo mistrz. ...i tak Pogo i Tetris rządzili duże pe nawet nawet... przed koncertem numeraza wybilismy - porazka ta P.G. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 uaj dal ciala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 chyba tetris go szybko zjechal - cos o okularkach :] i potem mistrzowsko na sam koniec, juz bez bitu cos a'la 'w swojej lidze jestes siodmy, u mnie ostatni' i tak byli gorsi znacznie np. Ruffin showman nie wiem co tam robil, tak samo Majkel. no i ten browar 50% woda 50% piwo fe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...