Skocz do zawartości
DJPreZes

Asrock K8 Combo

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie...mysle nad przejsciem na nowa platforme...tak poczytalem o tym socket A jak to sie nie oplaca i w ogole...hm...moze i racja...tylko, ze mam teraz Sempa 3000+ i szkoda by mi bylo na nim tracic kaske :( Niedawno kupilem i zaczynam zalowac, bo jakbym odlozyl to bym juz teraz kupowal spokojnie plytke pod s939 i athlona64 jakiegos...A teraz mam metlik w glowie...chcialem kupic s939 ale wtedy malo kaski na proca bym mial...az tu nagle na allegro znalazlem cos takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48261616 I jak to z tym jest??Rzeczywiscie obsluguje oba procki?? (cos mi sie nie chce w to wierzyc) No i co mi polecacie...Sprzedawac szybko caly sprzet i kupowac s939 czy s754??No i czy moze sie mojego GeForce'a Ti4200 pozbyc i kupowac cos pod PCI-E ??A moze cos takiego: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16550 a potem dolozyc kaski i kupic cos pod PCI-E ?? :)

Edytowane przez DJPreZes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za zamet.. :( Juz przemyslalem...nie bede sie jeszcze pakowac w s939 kupuje jednak s754.. MSI K8N Neo-FSR s754 albo Asus K8N s754. Ktora lepsza??A poza tym to kupuje Abita NF-7 (zwykla, bo po kiego grzyba mi kontroler s-ata czy inne rzeczy??) i Hynixy 512Mb RAM...Powiecie,ze to nie jest przyszlosciowo...a nie jest...ale Semp 3000 sie pokreci i bedzie dobrze.Jak uzbieram kaski to kupie drugiego kompa...Sempka 3000 az szkoda, zeby komus sprzedac...chyba, ze za spora kase, a nie podejrzewam ze dostalbym wiecej niz za niego dalem ;P No i czy w anglii sa kompy tansze??

Edytowane przez DJPreZes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi