hajper Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Witam Piszę temat za kogoś : "Wyskakuje mi błąd na niebieskim tle(w lewym gornym rogu): (Bluescreen) ***Hardware Malfunction Call your hardware vendor for support ***The system has halted*** Wyskakuje on w każdej chwili czasem raz na 1 min, a czasem raz na cały dzień. W zeszłym tygodniu kupiłem sobie nowy dysk twardy cieszyłem sie, że wreszcie będe miał spokuj. Zaczołem od instalacji Windowsa XP kończe i nagle wyskoczył ten sam błąd w/w Pomozcie prosze Mój sprzęt: Pentium III 600mhz, Ge Force 2 - 400 mx/mx, Help Help" Błąd ten jest od jakiegoś czasu, na 2 różnych dyskach (na tym pierwszym też tak było - czyli to nie zasilacz, bo nie było nic zmieniane w tamtym czasie - ot tak zaczęły się jajca). Wie ktoś może, o co chodzi ? Dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Sprawdź kondensatory na płycie. Sprawdź pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jak mam sprawdzić kondensatory ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Normalnie wylutuj i sprawdz... Tak powaznie, to najlepiej by bylo sprawdzic z innym procem/mobo. Podobne objawy mial znajomy gdy mu zdychal procek (tez p3, tylko na slot1). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...