Santi Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Czy ktoś mi powie jak zrobić drut-moda?? tylko nie odsyłajcie mnie do faq jak już to konkretne linki !! a i mam jeszcze jedno pytanko czy 350wat zasilacz styknie na procku 2800+ (2200GHz)???? 1407051[/snapback] Markowa zasilka o mocy 350W starczy do sempa 2800+, ale jak go puscisz na 2200GHz to juz niestety nie wydola :ploom: :lol: :ploom: A powaznie to kup sobie modecoma 350W za 100zl i starczy do O/C. Co do wczesniejszego pytania to sam drut-mod nic ci nie da. Najpierw musisz przerobic go na mobila (bedziesz mogl zmieniac mnoznik z poziomu windowsa), a pozniej zastosowac drut-moda jak bedziesz chcial ustawic wyzszy/nizszy mnoznik na stale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smard Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Mam ten sam procek SEMPRON 2400+ zasilacz 230V (stary jak swiat) podkrecilem do 2,2GB temperatura okolo 64C karta graf.. RADEON 9200 SE+ 128ddr podkrecona na 256ddr (przy dobrym chlodzeniu) Jak widac wszystko jest mozliwe:P Edytowane 8 Czerwca 2005 przez smard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 szkoda tylko ze nie patrzysz na daty... pozatym zasilacze podaje sie w wattach a nie voltach. eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...