mrowa Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Może ktoś rozpozna co to za model Gainward na fotce niżej? Szukałem ale znalazłem tylko podobne do niej modele. Wiem tylko że jest to MX 440 64 MB, a potrzebuję dowiedzieć się czegoś więcej, między innymi tego czy wepnę ją do mojej płyty AGP X2. Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez mrowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek71 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam. Może ktoś rozpozna co to za model Gainward na fotce niżej? Szukałem ale znalazłem tylko podobne do niej modele. Wiem tylko że jest to MX 440 64 MB, a potrzebuję dowiedzieć się czegoś więcej, między innymi tego czy wepnę ją do mojej płyty AGP X2. na pamieci masz naklejke z numerem produktu tzw Bar code, sprobuj poszukac po tym numerze w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 podaj taktowania tej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...