Aien Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Kiedy zostawię komputer włączony na dłuższy czas i nic przy nim nie robię (jest włączona jakaś gra ale ja w nią nie ingeruję), komputer mi się sam restartuje (lub wylogowuje, kiedy wracam mam na monitorze ekran logowania). Jak to wyłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian85 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 to raczej nie problem software'u ale hardware'u. Wg mnie, to cos sie przegrzewa w kompie jak zostawisz gre wlaczona (mniemam, ze przy wlaczonych programach nic sie nie dzieje i chodzi tylko o gry). Zamontuj sobie chlodzenie w obudowie, albo sprawdz czy wszystkie radiatory dobrze przylegaja do procka i grafiki. Zwroc szczegolnie uwage na grafike. Jak mozesz, to wrzuc jakis wiatrak do obudowy co by ci z niej gorace powitrze wywiewal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) ej lludzie.. widze ze coraz wiecej osob ma ten sam problem!!! moze jakis wirus po sieci krazy? ja mam to samo od kilku miechow i nie potrafie juz z tym walczyc.. probowalem wszystkiego..:((( PS.. to nie jest kwestia chlodzenia bo bude mam otwarta... poza tym odkad mam winXP wczesniej sie to nie zdarzalo.. zasilacz tez jest wporzo Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez AirMax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jest taka opcja w windzie po której sama ona wylogowywuje użytkownika gdy kompa nie się nie rusza. Pozatym jakiego kompa masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Zakladam, ze XP... Panel sterowania-> Ekran-> Wygaszacz ekranu-> "Po wznowieniu chron haslem" lub "Ekran powitalny po wznowieniu" <<< ODZNACZYC! Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Panel sterowania-> Ekran-> Wygaszacz ekranu-> "Po wznowieniu chron haslem" lub "Ekran powitalny po wznowieniu" <<< ODZNACZYC! 1403459[/snapback] aaa to o to Alienowi chodzilo.. u mnie sie restartuje z niewiadomego mi powodu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Kliknij a wyskoczy pajacyk...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...