grzmot Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Jestem przeciwny hamerykanizacji przypraw. Precz z kapitalistycznym keczapem. Nawołuję wszystkich towarzyszy i towarzyszki do używania wyłącznie musztardy :-P Co nam po jakiejś słodko-kwaśnej czerwonawej mazi, prawdziwi patrioci używają produktów prawdziwie poprawiających smak :D Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez grzmot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Keczup rulez!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 wole ketchup ;] wiekszy z niego pozytek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wole mix, czyli ketchup+musztarda... No wiecie taki "dialog kultur" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Sid: czy Ty nie jesteś aby podwójnym agentem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) ketchup is the best ( Roleski of course ;) ) Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 majonez i chrzan :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Sid: czy Ty nie jesteś aby podwójnym agentem :D 1394127[/snapback] No, I'm triple-agent :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 keczap :wink: or chrzan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 wczoraj pierwszy raz w zyciu jadłem chrzanik[bo tak to go jakos unikałem] i nie nadaje sie do zabawy:P wole ketchup , musztardy jeszce nie próbowałem ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Eh, bez sensu. Kethupu nie da sie wszedzie stosowanac tak samo zreszta jak musztardy. Glupio tak porownywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wole mix, czyli ketchup+musztarda... No wiecie taki "dialog kultur" ;) 1394112[/snapback] Stary nie mów nic więcej bo mnie normalnie na wymioty bierze :blink: :blink: :blink: Ja zażywam w ten sposób keczup do schabowego pizzy burgera i innych fast żarć a musztardę do kiełbasek z grilla ( obśliniłem klawiaturę) i innych miąsek B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 tja keczup w jedną stronę a musztarda w inną ;](grill u jea ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 keszczóp + mósztarda mix 4ever ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Uwaga uwaga !!! :D Mam fajny patent na ketchup domowej produkcji :D Z góry mówie że smakuje o wiele lepiej niż ten ze sklepu :-P a jaaak :-P Potrzebujemy: 1. Naczynie - najlepiej jakaś mała miseczka 2. Koncentrat pomidorowy - takie małe czerwone w słoiczku (cały) 3. Niecałe pół łyżeczki soli 4. Tyleż samo cukru 5. Półtorej łyżeczki octu (spirytusowy najlepszy :D ) 6. Czosnek granulowany (koniecznie) tak "na oko" łyżeczke 7. Pieprz wedle uznania Władowujemy to wszystko do miski :D Mieszamy aż cukier sie rozpuści i wszystkie składniki sie wymieszają. Potem najlepiej odstawić na kilkanaście minut do lodówki żeby sie wszystko przegryzło. Spróbujcie sami :D Warto. Ilośc składników oczywiście zależy od gustu przygotowującego. P.S.: Makłowicz niech sie schowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 rupta ankiete, to pujdziem glosowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 jakie sa wasze najlepsze? moje: majonez Kielecki musztada rosyjska kamis keczup kotlin pikantny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 majo tylko kielecki keczupik heinz musztardy hmm najlepiej jakas łostra ostatnio mi podchodzą develey no i chrzanik tu to roznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 wczoraj pierwszy raz w zyciu jadłem chrzanik[bo tak to go jakos unikałem] i nie nadaje sie do zabawy:P wole ketchup , musztardy jeszce nie próbowałem ;> 1394335[/snapback] Eee, pewnie jadłeś sklepowy. Musisz kiedyś spróbować chrzaniku, który sam robię. Sama procedura wykonawcza, zwłaszcza tarcie korzeni, jest do bani, ale zyski z posiadania prawdziwego chrzanu stanowczo przewyższają straty. :-P Poza tym jadam wszyskie rodzaje smarowideł. Najchętniej jednak dżajmonez i sos tatarski (Made by Sikor, of course). :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ja lubie ketchup mikado z lidl'a - tani, dobry, smaczny (produkt polski) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 nie ma to jak "wyprodukowano dla biedronki" ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 najlepszy jest keczup Heinz'a !!!! co do musztardy to tylko Develey (bawarska, słodka), a majonez to Hellmans zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ciekawe jak smakuje ten zielony ketchup z ameryki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ciekawe jak smakuje ten zielony ketchup z ameryki? 1409009[/snapback] Jadłem zielony, z POLSKI... Jakoś mi nie przypadł smakowo do gustu... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ciekawe jak smakuje ten zielony ketchup z ameryki? 1409009[/snapback] Jadłem, jadłem ale jakius lipnt takiś jest :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 BIEDRONKA rulez ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ja lubie ketchup mikado z lidl'a - tani, dobry, smaczny (produkt polski) 1408914[/snapback] bleh... rzadszy od zupy pomidorowej :/ keczupik to z Dawtony pikantny musztarda to co jest, raz to raz nie wybrzydam niczym majonez - nie znosze tego, bleh a najlepsze z najlepszych to jest salsa home made by muciek i kupny exotic souse Hainz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 To i to lubie sobie zjesc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Mnie bardzo smakuje papka zmieszanego katchupu (Kotlin) z Musztardą (Pegaz or Kamis) i Majonezikiem (Helmans z babci :wink: ) odpowiednio dobrane smarowidła (proporcje) smakują wyśmienicie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 no kogiel mogiel z keczupu i musztry jest kozi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...