stranded Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ketchup WŁOCŁAWEK, Musztarda (najtańsza), Majonez WINIARY :lol: Najlepszy jest mix Ketchup+Musztarda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 dzisiaj grill to se duuuzio keczupu zjem <hurra> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 u mnie jest miodowa z kamisa chyba :blink: 1603317[/snapback] jest :?: u mnie qrde nigdzie w miescie nie ma =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 bede szedl zaraz po jakies sniadanie to zobacze czy jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wpadłeś w jakąś dziure w czasoprzestrzeni ;] czy sniadanie było nieświeże ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 a mi najbardziej smakuje ketchup wlasnej roboty z musztarda chrzanowa kamisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) majonez i chrzan :lol:A do tego dobra kielbasa biala tak wygladala moja kolacja dzisiaj L :) L Ketchup WŁOCŁAWEK, Musztarda (najtańsza), Majonez WINIARY :lol: Najlepszy jest mix Ketchup+Musztarda Najgorszym jest chyba majonez kielecki a tam gdzie sie wyprowadzilem tylko ten, winiary chyba tylko prywatny import wchodzi w gre ... Edytowane 10 Listopada 2005 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Jaki ketchup najbardziej lubicie. Ja uwielbiam kotlinski meksykanski polecam, pycha jest tez ziolowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Ja lubie z Włocławka bo nie ma konserwantów : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 kotlinski tez niema tzn ma ale malo w plastikach ale szklane to wogole wiem bo moja mama pracuje w kotlinie i pracowala w laboratorium zrobila sos chinski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 gratulacje dla mamy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 musztARDFA SAREPSKA RULEZzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 musztarda najlepsza to roleski królewska, a keczup zdecydowanie i niepodważalnie "krzepki radek" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Ketchup Heinz'a wymiata :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 do kielbasy z ogniska kechup + musztarda (nie mieszane;)) do np. tostów kechup + majonez babuni np. (mieszane;)) do frytek kechup! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Do kiełbasy z ogniska to tylko majonez :D Ale ogulnie to mix ketchup musztarda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Do kiełbasy z ogniska to tylko ketchup :) Ogólnie to ketchup i majonez. Musztarda od wielkiego dzwonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 U mnie musztarda:keczup 1:1. Ale keczup trochę zdrowszy zawiera przeciwrakowy likopen, zresztą kncentrat pomidorowy i sos do pizzy też :wink: Kamis chrzanowa, rosyjska - głównie do kiełbas, a keczup do reszty - Pudliszki pikantny, Hellmans pikantny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Ale keczup trochę zdrowszy zawiera przeciwrakowy likopen, zresztą kncentrat pomidorowy i sos do pizzy też :wink: A Mama zawsze mówi, że keczup jest niezdrowy, a tu coś przeciwrakowe.. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Pomidory Zarówno same pomidory, jak i ich przetwory (sok, keczup, koncentrat) przeciwdziałają rozwojowi tzw. nowotworów dietozależnych (np. jelita grubego, trzustki, piersi, żołądka czy prostaty). Pomidory zawierają bowiem likopen, związek o silnym działaniu przeciwutleniającym (neutralizuje wolne rodniki i hamuje rozrost komórek). Przeciwdziałają miażdżycy, gdyż hamują tworzenie agresywnych cząstek "złego" cholesterolu (LDL). Świeże są bogatym źródłem witaminy C, ale szczególnie zdrowe - co zaskakujące - są pomidory przetworzone. W przecierach i w keczupie likopen jest bowiem bardziej skoncentrowany. Źródło: Gazeta.pl :] Edytowane 15 Marca 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Źródło: Gazeta.pl :] ale keczup ma masę konserwantów, itp. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 ale keczup ma masę konserwantów, itp. ;) A co nie ma konserwantów teraz :lol:. Wszytsko ma. Jemy samą chemię. Ketchup imo roxuje na całej linii, Pudliszki szczególnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieobeznany Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 najlepszy dla mnie to keczup pudliszki i miwex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 musztarda do grilla, keczup do wszelkich tostów, zapiekanek itd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Moje ulubione keczupy: - Kotlin Mexican (Mexicana :?:) - Pudliszki "do pizzy" - Helmans - pikantny i ten masakrystycznie pikantny (cayene robi swoje) :wink: Z musztard: - Kamis: rosyjska (łeb odpada :lol: ), chrzanowa, sarepska Sery pochłaniam tylko keczupem, a mięcho głównie z musztardą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) keczup nie jest hamerykanski!!! Keczup :P zalezy do czego. z frytkami czy pizza ok ale np do kielbaski czy jakiegos miesa to chrzanik tylko:> musztarda to do schabu np. moja mama robi takie cos ze bierze sie schab(nie jestem pewien czy to schab nie znam sie [; ) smaruje sie przyprawami. do worka foliowego zawiazujemy i gotujemy jakis czas. super sprawa na kanapki do tego musztarda:> lubie tez bulke posmarowac musztarda sarepska by roleski :> tez smaczne. co do majonezu to tylko w kanapkach KFC [; inaczej jakos nie wchodzi. Edytowane 10 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 MAJONEZ!!!!!!!!! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 MAJONEZ!!!!!!!!! ;] KIELECKI ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) ja wole musztarde - zawiera mniej chemii :] A najbardziej lubie tabasco i Salbak Oelek :} - polecam wszystkim ktorzy lubia ostro :] Edytowane 22 Maja 2006 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Musztarda najlepsza tej firmy na d, nie pamietam lub sarepskie obojętnie jakiej firmy. a kEcZuP to ten w mcdonaldzie jest dobry, firmy heinz, a zwykły heinz tez dobry ale drogi. na codzień ten z tesco/geant lub ankorp :D Edytowane 11 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...