Polar Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nowość Kotlin Premium w butelce - bez octu. IMO najlepszy obecnie ketchup na rynku. Najbardziej łagodny keczup jaki jadłem nawet do pizzy pasuje. Maspex mi nie płaci jakby co :))) https://maspex.com/aktualnosc,nowy-kotlin,365.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Majonezu w ogole nie trawie. Wole juz jakis sos czosnkowy albo z tzatzikow. Wole maslo. Najlepiej miekkie. Bardzo miekkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahus Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Musztarda grillowa z kamisu .. rewela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Ketchup stosuję do zapiekanek, hot-dogów i hamburgerów. Do grillowanej (smażonej, gotowanej) kiełbasy tylko musztardę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
var111 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Połączenie ketchupu i musztardy to jest to! Polecam ten styl życia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość geek22 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Wole zdecydowanie musztardę.... Keczupu nie jem ponieważ ma bardzo dużo cukru. Kiedyś nie sadziłem , że może mieć to aż tyle węgolwodanów do czasu az nie zobaczyłem etykiety. Wiem, że musztarda równeiż zawiera cukier ale na pewno nie az tyle co keczup. Swoją drogą to jak ide na grilla czy cos to wolę sobie przygotować samodzielnie sos. Bedzie o wiele smaczniejszy niż sklepowa musztarda czy keczup. W sieci jest masa przepisów na takie dipy. https://www.przepisy.pl/przepis/sos-pomidorowo-paprykowy-z-kolendra-i-kminem Edytowane 14 Maja 2017 przez geek22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikachu10 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 Ketchup tylko Międzychód, najlepiej ze słoiczka a nie z plastikowej butli. Chociaż od ketczupu za dużo nie wymagam, byle nie smakował jak Tortex, który nie ma w sobie w ogóle pomidorów. Mustarda też dobra, lubię na kanapkę z szynką. pycha jest rosyjska z Kamisa, albo musztardy chrzanowe. A już naj najlepiej wymerdać musztardę z ketchupem i na parówki;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelemen Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 dla mnie dania bez ketchupu Międzychodu są wybrakowane :) to zdecydowanie najlepszy keczup na rynku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Ketchup to Hainz pikantny oczywiście a musztarda Sarepska z Rolewski Najlepiej oba zmieszać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ostatnio kupiłem ketchup hellmann's pikantny - wyjątkowo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...