°°° Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) Ostatnio miałam ketchup Kotlin łagodny - był całkiem niezły, do wszystkiego pasował. Edytowane 23 Października 2014 przez HEROINE 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polar Napisano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2016 Nowość Kotlin Premium w butelce - bez octu. IMO najlepszy obecnie ketchup na rynku. Najbardziej łagodny keczup jaki jadłem nawet do pizzy pasuje. Maspex mi nie płaci jakby co :))) https://maspex.com/aktualnosc,nowy-kotlin,365.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Majonezu w ogole nie trawie. Wole juz jakis sos czosnkowy albo z tzatzikow. Wole maslo. Najlepiej miekkie. Bardzo miekkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahus Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Musztarda grillowa z kamisu .. rewela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varkot Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2016 Ketchup stosuję do zapiekanek, hot-dogów i hamburgerów. Do grillowanej (smażonej, gotowanej) kiełbasy tylko musztardę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
var111 Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2016 Połączenie ketchupu i musztardy to jest to! Polecam ten styl życia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość geek22 Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Wole zdecydowanie musztardę.... Keczupu nie jem ponieważ ma bardzo dużo cukru. Kiedyś nie sadziłem , że może mieć to aż tyle węgolwodanów do czasu az nie zobaczyłem etykiety. Wiem, że musztarda równeiż zawiera cukier ale na pewno nie az tyle co keczup. Swoją drogą to jak ide na grilla czy cos to wolę sobie przygotować samodzielnie sos. Bedzie o wiele smaczniejszy niż sklepowa musztarda czy keczup. W sieci jest masa przepisów na takie dipy. https://www.przepisy.pl/przepis/sos-pomidorowo-paprykowy-z-kolendra-i-kminem Edytowane 14 Maja 2017 przez geek22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikachu10 Napisano 6 Maja 2017 Zgłoś Napisano 6 Maja 2017 Ketchup tylko Międzychód, najlepiej ze słoiczka a nie z plastikowej butli. Chociaż od ketczupu za dużo nie wymagam, byle nie smakował jak Tortex, który nie ma w sobie w ogóle pomidorów. Mustarda też dobra, lubię na kanapkę z szynką. pycha jest rosyjska z Kamisa, albo musztardy chrzanowe. A już naj najlepiej wymerdać musztardę z ketchupem i na parówki;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelemen Napisano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2017 dla mnie dania bez ketchupu Międzychodu są wybrakowane :) to zdecydowanie najlepszy keczup na rynku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patronix Napisano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2017 Ketchup to Hainz pikantny oczywiście a musztarda Sarepska z Rolewski Najlepiej oba zmieszać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bogvel Napisano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 Ostatnio kupiłem ketchup hellmann's pikantny - wyjątkowo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...