anyq Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 dwa dni temu kupilem sappire ATI 9000 i mam problem ze sterownikami jakie mam zainstalowac. Co mi nie pasuje w firmowych. 1 codecratures sie wlancza (jakiesz bledy z buforowaniem vrtex s...) 2 w C-S 1,5 mam problemy z gamma (tam gdzie jest zrudlo swiatla jest totalnie jasno a w niektorych miejscach noc, wogole kaszana) 3 comanche 4 (sie wiesza) 4 3dmark 2001se w wiekszosci testow ciemno jak w ... procz jednego adwancet pixel.... tam totalnie jasno) system to 2000 z sp3 a stery 5.13.1.6102 z serwera sapphire na tych z cd to samo co robic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 sciagnij stery ze strony ATI built by ATI wersje 6166 te wlasnie sterowniki chodza mi najlepiej ze wszystkich ktore testowalem. swoja droga w swoim R9000Pro nigdy nie mialem takich problemow jak opisales. jesli nie pomoga wspomniane strowniki reklamuj karte - i raczej wymien ja na wersje pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Ja polecam najnowsze Catalysty 2.3. Tylko pamiętaj żeby porządnie pousuwać stare oraz control panel. ps. nigdy nie mialem takich problemów - jak stery nie pomogą to karta. ps.2 nad wymianą na PRO to bym się zastanowił ( u mnie bez problemu osiągam te 275/500 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 [quote="maila ja u mnie bez problemu osiagam 310@600 :twisted: a niby sterowniki 6166 to nie Catalysty 2.3 ??? ehhhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Zajzyjcie na moja strone, zamieslilem tam najnowsze sterowniki do Radeona 9000 w wersji 6193 i te u mnie sa najszybsze. Dalem tam rowniez Plutonium XP 8.1 Driver for Ati Radeon Polecam i jedne i drugie Zapraszam na moja stroneZajzyjcie na moja strone, zamieslilem tam najnowsze sterowniki do Radeona 9000 w wersji 6193 i te u mnie sa najszybsze. Dalem tam rowniez Plutonium XP 8.1 Driver for Ati Radeon Polecam i jedne i drugie Zapraszam na moja strone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anyq Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 sterowniki w wersji 6193 sa naprawde dobre. Jakim programem najlepiej potkrecic radeona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anyq Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 directx 8,2 instalowac to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...