paulo Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Nie wiem czy ten topic powinien znaleźć się tutaj czy na sterownikach. Mam laptopa Compaq evo n1020v. Dźwiękówka "jakaś zintegrowana", producent podaje, że odpowiednim sterownikiem do niej jest ADI SoundMax. Wszystko gra świetnie (wbudowane głośniczki JBL), foobar z ASIO działa elegancko. Brakuje mi jedynie regulacji wysokich i niskich tonów, nie potrafię znaleźć sposobu na to, żeby uaktywnić te suwaki: Czy zna ktoś jakieś inne sterowniki lub jakiś mixer/equalizer które by to umożliwiały ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 jezeli juz koniecznie chcesz uzywac korektora to foobar ma ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Wiem, że foobar ma coś takiego. Chodzi mi o coś, co będzie miało wpływ na wszystkie źródła dźwięku, nie tylko na foo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 sluchaj, troche po omacku, ale czy jak odznaczysz obcje ac3 i pcm przez spdif to mozesz regulowac tony wysokie i niskie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Niestety nie. Szukam rozwiązania od miesiąca, przekopałem google i mojego laptopa i niestety nic nie znalazłem. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...