kerad Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Podpowiedzcie proszę dla czego mój telefon SE T 610 Może połączyć się z kompem i przesłać zdięcia a skoleii w drugą strone komputer poprzez irde nie odnajduje telefonu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Złe ustawienia w bios'ie lub zły/źle skonfigurowany program do tel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Podpowiedzcie proszę dla czego mój telefon SE T 610 Może połączyć się z kompem i przesłać zdięcia a skoleii w drugą strone komputer poprzez irde nie odnajduje telefonu :mur: 1393201[/snapback] Podobno do korzystania z irdy nie trzeba programów( doszedłem do tego że komputer nie wykrywa przez podczerwień telefonu..??? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 irda po usb ?... zmien producenta i predkosc w manadzerze urzadzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełQQ Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mam podobny poblem z SE K500i tez nie moge sie połączyc z komputerem przez irde niewiem moze zle ustawiam w bosie albo coś innego irde mam w kompie :) Jeśli wie w czym tkwi błąd to prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jesli ktos uzywa Irdy wpinanej do plyty, to uprzedzam ze trzeba to w biosie ustawic - u mnie wyglada to tak, ze ustawia sie kilka opcji przy COM2 - przelacza sie na IrDA. Potem jeszcze z 2 inne opcje ponizej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełQQ Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 nom ja mam DFI LAN PARTU ULTRA B i mam irde i mam ustawienie w biosie jakies i niewiem jak ustawić ??? A telefon wtedy gdzie sie podkłada ??? Moge przesłać zdjęcie co jak w biosie i płyty główne moje gg 3083460 . z góry dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Irde wyglada jak male pudeleczko plastikowe wielkosci pudelka zapalek z kabelkiem, kabelek wpina sie w plyte glowa, ale samo pudeleczko zostaje na zewnatrz budy. Jesli masz na USB, to nie musisz w biosie grzebac. Odnosnie ustawien bios, to: http://www.ssi.civ.pl/bios/integrated_peripherals.php Tam widac, ze zamiast "Standard" jest ustawione "IrDA" Ewentualnie mozna sie jeszcze pobawic pozostalymi ustawieniami dotyczacymi Serial 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełQQ Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A ktoś wie jak może jest w DFI LAN PARTU ULTRA B bo ja zadnego pudełeczka nie mam ale pisze ze mam irde ??? Może ktoś posiade tą płyte to wie ??? No chyba ze sie dokopuje bo takiego podełeczka nie mam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Oczywiscie, ze sie dokupuje! To na plycie to tylko gniazdko do podlaczenia. Kazda nowsza plyta to ma.. Takie pudeleczko mozna juz chyba kupic za 18-20 zl... Irda na USB kosztuje okolo 40 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełQQ Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Oczywiscie, ze sie dokupuje! To na plycie to tylko gniazdko do podlaczenia. Kazda nowsza plyta to ma.. Takie pudeleczko mozna juz chyba kupic za 18-20 zl... Irda na USB kosztuje okolo 40 zl. 1404469[/snapback] To gdzie to można kupić i jak to sie nazywa ?? moze jakiś link ?? Sorki za troszke głupie pytania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 http://allegro.pl/showcat.php?id=4466&order=t&view=gtext Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjzeero Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam, Czy ktoś wie jak skonfigurować bios na Gigabyte GA-K8NS, aby działał irda pod płytę główną, POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...