DJPreZes Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Wlasnie mam takie pytanko. Kupuje Abita NF-7 (tak po prostu, zadnego s czy sl czy (niedaj Boze) s2) i chce wiedziec czy wsadze tam Pentagrama 120 CU+ Ma kto pojecie??Ma ktos taki zestaw?Z tego co wiem to na Abita AN-7 wchodzi bez wiekszego problemu, a nie wiem jak bardzo sie różnią te płytki.Pomóżcie ludzie :D Bo jak nie pasuje to kupie chyba AN-7 bo szkoda mi sie rozstawac z Pentagramem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Ja mam na NF7 jest ok, akurat wieje na mosfety. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 No to kamien mi z serca spadl ;D Dzieki za odpowiedz :D Szukalem w temacie o NF-7, ale te tematy sa tak ogromne, ze nie znalazlem :( Sorry za zamieszanie i dzieki za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 A jaką masz bude ? Bo u mnie zasilacz jest na zewnątrz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Tez o tym myslalem. Bude mam niezbyt wesoła i niezbyt duza i nawet miałem zamiar wywalic zasilacz na zewnatrz...A teraz widze, ze bede musial to zrobic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Tak u mnie wygląda przed chwilą zrobiłem aparatem z telefonu. http://republika.pl/eclip/2.jpg Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez eclip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Nooooo najwyraźniejsze to to nie jest ale coś tam widac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Jest już troche lepsze podmianke zrobiłem. Ten telefon to Skype'a ;-). Pozdrawiam. Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez eclip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...