jurek911 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 cze moj procek cosik sie dziwnie zachowuje, otoz kiedy w jakims podkatalogu klikne na dowolnym obiekcie menu kontekstowe (prawy guzik) to obciazenie proca wzrasta do 100% !!! (sprawdzone w menedzerze - obciazenie powoduje explorer) jakbym prima zapodal :? , nawet slychac to po wiatrakach (odglos jakby cosik im prad podbieralo :blink: ) myslalem ze to wina winshita, ale po reinstalce , czysty system na defoult i to samo :mur: czy to mozliwe, ze kupilem trefnego proca ??? nigdy nie chcial chodzic stabinie powyzej fsb193 na max vcore (1.85) help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 czyżby nikt nic :( dodam jeszcze, ze to dziwne obciazenie objawia sie takze w biosie, wystarczy do niego wejsc i juz po paru chwilach na zakladce z monitoringiem temperatur widac staly wzrost do ok 52 st (sprawdzone takze organoleptycznie) czy to moze byc efektem przegrzania (chwilowego) proca?? kiedys plytka udawala zgon i odpalilem ja bez nieczego (zostal sie tylko proc -BEZ COOLERA !!!) troszke sie zagrzal :o ,ale dymek nie polecial, choc sie oparzyłem ! odrzucam ukruszenie jadra- jest idealne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 hm.. ja tak mam w wingrozie kiedy nie zainstaluje sterów do mobo.. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 normalne winda tak ma i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 taa w winshit'cie to sie nie dziwie,ale w biosie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 To ze masz takie duze obciążenie w windzie to jest nienormalne, nie masz przypadkiem jakiegos wirusa? Wirusy powoduja takie obciązenie, normalnie powinienes miec w Idle obciążenie rzędu 4%, no chyba że ruszysz myszka to troszke wiecej.Co do biosu to sie nie martw, tak moze byc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 sprawdzczy nie masz wirusa lub zadnego spamerskiego prog. czy coś w tym stylu ostatecznie stery od mobo przeinstaluj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jakiś trojanik pewnie ci miesza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...