Saimek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 no ba :> mam nadzieje ze bedzie fajnie wygladac to wszystko... pcprojekt troche leci w kulki bo plyt chyba nie maja na stanie a sprzedaja :/// mam nadzieje ze mi wyslali jeszcze bo ktos dzwonil i mowili ze w piatek dopiero beda... pozatym cena podskoczyla o 20 zl ja nie doplace bo kupilem za 540 i za tyle maja mi ja dac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 hehe, no i pieknie :D a powiedz mi gdzie chcesz wsadzic pompke? u gory czy na dole w tej budzie :> ??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) juz jest umiejscowiona na dole, na takie fajne obejmy do tej blachy do ktorej przykreca sie mobo. dokladniej po prawej stronie bedzie, tak akurat miesci sie w oknie nie powinna niczego zaslaniac. :) Edit: Dzisiaj odebralem od Pana z poczty katodke UV juz lezy na polce i czeka :D Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 eno, ja tesz gce takom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 TUTAJ MASZ LINK do nowej i cena bardzo dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 a ja mam małe aleeee ..... na fotce widać że gdy buda była bez przodu to ten wentylator na dole będzie miał bardzo utrudnine zadnie bo w budzie są tylko małe dziureczki i po pierwsze może to szumieć po drugie wydajnośc wiatraczka bardzo spadnie ja bym jak najszybciej wźioł boszke i zrobił taki otwór wielkości wiatraczka :wink: :wink: widze że jako pierwszy znalazłem jakiś malutki minusik w tej budzie :wink: :wink: :wink: ja też niedawno odwaliłęm kawal dobrej roboty z moim WC i niedlugo zapodam topic B) B) B) ... wtedy będe czekal na wasze opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) hmmmmmmm jeżeli chodzi ci o ostatnie zdjęcie na drugiej stronie, to jest to fotka mojej budy(co jest zresztą napisane...) a nie budy saimka. w jego budzie w blasze na froncie wycięty jest otwór (kwadrat) właśnie wielkości wiatraka. przyjrzyj się poprzednim zdjęciom ;) **************** EDIT (odpowiedź do następnego posta tu, żeby nie zaśmiecać tematu :P) ...u mnie nia ma tam wiatraka, więc i otwór jest niepotrzebny B) Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez kedzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 a tak sory za zamięszanie :mur: :mur: :mur: .............. więc mam male aleee do twojej budy :D :D :D :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam :D jako ze obudowa prawie skonczona (brakuje tylko nawiewu na memki + tunelu z plexi) daje fotki =) to by bylo na tyle =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ale choinka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 nareszcie...B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Duzo UV - szkoda ze nie masz wody zabarwionej UV Dye na zielono - bylby bardzo wyrazisty efekt. No i zbieraj na bloczek na nb :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No mysle o tym UV dye jeszcze chyba sobie zapodam =) co do bloczku na NB na 99% go nie bedzie bo nie widze sensu :) dojdzie tasiemka UV do dysku na SATA bo wlasnie na nim instaluje stuff. Mam jeszcze 2 katody niebieskie ale odpuszcze chyba... miala byc na dole ale wtedy jest jasno i psuje efekt UV =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Jak sobie radzisz z odpowietrzaniem, bo reza nie wypatrzyłem :> Taki mały ot: 1. Dlaczego nie podpiąłeś jeszcze jednej wtyczki do mobo? (ta od stacji dyskietek) 2. Co to za pamięci? (ocz?) Ogólnie git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No PX pieknie sie prezentuje na A64 B) zamiast UV Dye, kup sobie podkreslacz zielony za niecale 2 zl, starczy go na 2 uklady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 @ Juice: Nie podpialem bo wygladalo by to brzydko pozatym nie zasilam duzo wiatrakow z mobo a wtyczka wlasnie po to chyba jest (zeby polepszyc napiecie przy zasilaniu duzej ilosci wentylow z mobo) Co do odpowietrzania mam trojnik schowany z tylu, wezyk zagialem i powietrze z niego nie wchodzi do ukladu =) Co do pamieci sa to OCZ'y na TCCD (OCZ El Platinium rev 2) narazie ganialem je 2,5-4-3-6 niezle alphy na 306 Mhz (2,9V) jeszcze musze sie pobawic z tym troche bo cos bylo niestabilne. Nie chce sie bawic z div200 bo podobno slaba wydajnosc wiec meczylem 8X345 proca i chyba HTT juz za wysokie... P.S troche o.t ale na jakim biosie Ci procek poszeddl 3 Ghz? musze go sprobowac moze on lyka wysokie HTT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Bios 414, tylko na nim mogłem uzyskac tak wysokie htt. A mówiąc dokładniej poczynając od 510 włacznie, nie mogłem przekroczyć 325, a biosów wcześniejszych od 414 nie sprawdzałem. Tam obok molexa na mobo jest radiator czy mi się wydaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Tak, jezeli chodzi Ci o te 3 radiatorki na pamieci naklejone w rzadku obok standardowych z DFI =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Biorac pod uwge wzgledy ciszy to moge sie skusic na ta pompke zbaczy sie taka obiegowa ale powiem wam ze za chiny nie wiem jak przypomuje do niecj weze ;/ :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Troche nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedz, chodzi Ci ze chcesz kupic taka pompe jak ja mam (C.o) czy obiegowke (C.W.U) ? jak C.W.U to nie ma problemu Gwinty 1/2 cala sa wkrecasz zlaczki zakladasz waz i masz z glowy, ja w tej pompie musialem wklejac redukcje 18/15 i waz musi byc przez to 12/16 mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Tak chodzi mi wlasnie o taka pompke jak twoja, mocownia do budy to jakos sobie zalatwie, pomysle nad tym jak nie to pewnie kupie hydorka 20 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Jak masz juz pompe na stanie to nie waz sie nawet kupowac tej pierdziawki(hydora :P) tylko wklej distalem redukcje 18/15 w otwory i masz pompe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Fajny modzik. I Super te dwa wentyle na górze. A czy nie robi to szumu? O i fajnie że już nie ma tego kartonu na chlodnice, chyba że go nie widać na fotkach... Edytowane 1 Września 2005 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 heh :D kartonu juz nie ma bo za shroud robi sama obudowa =) nie jest taka szczelna jak ten karton, no ale wydajnosc musiala ustapic troche wygladowi :) Wentyle na gorze to Crystal Fany, 1200 RPM tylko takze cichutkie. Ten qoltec z przodu wydaje mi sie ciut glosnawy musze go zjechac jeszcze z napieciem(narazie chodzi na 7,5V mysle ze zejde do 6 moze 6,5). Jeszcze wentyl wydmuciach!acy z chiefteca z tylu zaczyna cos chrobotac :/ wydajnosc jest ok wlasnie testuje sprzet, venice 9X311 1,55V bios SP2004 Small FFT i jest 42-43 stopnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...