reed Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Przegladajac newsy na Tweaku (thx Lisek), normalnie mnie skrecilo :) Zobaczylem mianowicie to : Normalnie musze miec takiego panelka :? Kliknij fotke po szczgoly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 "I must say, that the luxury edition has so much more eagle, it saddens me to think of ... you missing out" Musze przyznac, że nieźle to wygląda... pewnie kosztuje więcej od Twojej obudowy :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 reed ja za ten temat to bym ci bana dał!!! jak możesz tak ludzi drażnić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Noooo... ten panel robi wrazenie (aktualnie uzywam hardcano 3 i musze przyznac ze rewelacja to to nie jest) jak gdzies zobacze ten panel w ktoryms z polskich sklepow to odrazu musze go sobie zakupic:) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 a ja napewno go nie kupie. za duzo kasy laduje w kompa wlasnie sobie to uswiadomilem. jestem w nalogu, ciagle cos jakis wentylek, aluminiowe radiatorki na ramy, nowa pompeczka, nowa nagrzewnica... to jest nalog z ktorym trzeba walczyc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 a ja napewno go nie kupie. za duzo kasy laduje w kompa wlasnie sobie to uswiadomilem. jestem w nalogu, ciagle cos jakis wentylek, aluminiowe radiatorki na ramy, nowa pompeczka, nowa nagrzewnica... to jest nalog z ktorym trzeba walczyc :P Dokładnie. Poza tym już zamówiełem Hardcanno 2, a ono mi całkowicie wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 a ja napewno go nie kupie. za duzo kasy laduje w kompa wlasnie sobie to uswiadomilem. jestem w nalogu, ciagle cos jakis wentylek, aluminiowe radiatorki na ramy, nowa pompeczka, nowa nagrzewnica... to jest nalog z ktorym trzeba walczyc :P wiem coś o tym :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 a ja napewno go nie kupie. za duzo kasy laduje w kompa wlasnie sobie to uswiadomilem. jestem w nalogu, ciagle cos jakis wentylek, aluminiowe radiatorki na ramy, nowa pompeczka, nowa nagrzewnica... to jest nalog z ktorym trzeba walczyc :P wiem coś o tym :lol: Jasne , racja :P Ale ile przyjemnosci dostarcza uzytkowanie tak "zboczonego" kompa ? :D Juz nie wspominam o przyjemnosci samego patrzenia na niego i swiadomosci , ze jestes jednym z (w sumie) niewielu posiadaczy takiego kompa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Jesli mowa juz o nalogoach to wole ten nalog od inncyh :P a pozatym lubie cos dokupic do kompa a potem przez tydzien cieszyc sie z tego jak male dziecko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Jesli mowa juz o nalogoach to wole ten nalog od inncyh :P a pozatym lubie cos dokupic do kompa a potem przez tydzien cieszyc sie z tego jak male dziecko :) :arrow: tzn. ze cierpimy na ta samo 'chorobe':D zreszta lubie inwestowac w kompa, oczywiscie jesli mam kase... to naprawde cieszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 hehe mam ta sama choroba, ale nie mam kasy :( :( :( a panelik jest nawet zajebisty bym powiedział - dużo lepiej toto wygląda od hardcano... ale jaka cena tego bedzie (poza tym wydawało mi sie że to już widziałem jako cos w rodzaju zapowiedzi na www.pccooler.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 A jak dla mnie kolorki nie pasują do budy i w ogóle taki jakiś kiczowaty (nie bijcie!) :D Hmm.... widzę, że wszyscy cierpimy na jedną chorobę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 podoba mi sie, ale mwoe zrobic cos podobnego, choc moze mniej wybajerzonego (wyswietlacz) samemu, moze nie ebdzie takie ladne, ale napewno bede z tego dumny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Jasne , racja :P Ale ile przyjemnosci dostarcza uzytkowanie tak "zboczonego" kompa ? :D Juz nie wspominam o przyjemnosci samego patrzenia na niego i swiadomosci , ze jestes jednym z (w sumie) niewielu posiadaczy takiego kompa :P moja kobieta co raz czesciej patrzy na mnie jak na jakiegos krejzola ktoremu juz na glowe rowno pojechalo. trzeba samemu troszke pomodowac, a poznije juz jestes stracony. bedziesz wpatrywal sie w blaszana skrzyneczke z zachwytem na jaki zasluguje jakas zajebista kobitka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Jasne , racja :P Ale ile przyjemnosci dostarcza uzytkowanie tak "zboczonego" kompa ? :D Juz nie wspominam o przyjemnosci samego patrzenia na niego i swiadomosci , ze jestes jednym z (w sumie) niewielu posiadaczy takiego kompa :P moja kobieta co raz czesciej patrzy na mnie jak na jakiegos krejzola ktoremu juz na glowe rowno pojechalo. trzeba samemu troszke pomodowac, a poznije juz jestes stracony. bedziesz wpatrywal sie w blaszana skrzyneczke z zachwytem na jaki zasluguje jakas zajebista kobitka :D Den , ale kobitki tak nie zmodujesz jak kompa, a jezeli juz, to porownaj ceny "moddingu" kobity i kompa. Niestety komp ma zdecydowana przewage :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 A jak dla mnie kolorki nie pasują do budySprawdzałeś tego linka??? Przeciez są cztery kolory do wybou(w tym jeden, to jest chyba aluminium) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 A jak dla mnie kolorki nie pasują do budySprawdzałeś tego linka??? Przeciez są cztery kolory do wybou(w tym jeden, to jest chyba aluminium) ALU to bez tej nakladki jest (goly panel :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Den , ale kobitki tak nie zmodujesz jak kompa, a jezeli juz, to porownaj ceny "moddingu" kobity i kompa. Niestety komp ma zdecydowana przewage :lol: :P hmmm, no masz niepodwazalna racje :D wiec na swieta moja kobitka zamiast bielizny dostanie jakis drobiazg, a sobie zapodam taki panelik i kilka innych ciekawych bajerkow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 <cartman voice> i hate you reed </cartman voice> eh reed, i przez ciebie chce to miec, musze to miec :mrgreen: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Tylko jak tą chorobę nazwać???????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Panelik git, ale dla kogoś kto ma nadmiar kasy. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Tylko jak tą chorobę nazwać???????????????????????? komputrous mamonus :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 A jak dla mnie kolorki nie pasują do budySprawdzałeś tego linka??? Przeciez są cztery kolory do wybou(w tym jeden, to jest chyba aluminium) Eee tam, dalej kicz :D. Szczególnie to "chromowane" pokrętło. To wygląda jak te kolorowe obudowy Codegena! Ja tam jestem konserwatystą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Przegladajac newsy na Tweaku (thx Lisek), normalnie mnie skrecilo :) Zobaczylem mianowicie to : Normalnie musze miec takiego panelka :? Kliknij fotke po szczgoly 8) XTRA panelik!!!! reed, o zesz o ja piernicze. ja tez taki chce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 dobra ale gdzie to w polska qpic??? i za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Den , ale kobitki tak nie zmodujesz jak kompa, a jezeli juz, to porownaj ceny "moddingu" kobity i kompa. Niestety komp ma zdecydowana przewage :lol: :P no nie sposób się nie zgodzić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Eee tam, dalej kicz :D. Szczególnie to "chromowane" pokrętło. To wygląda jak te kolorowe obudowy Codegena! Ja tam jestem konserwatystą :D Zgadzam się w 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 etam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 :!: WYJEBIOZA :!: Dzis zainteresowalem sie Hardcano 5, spodobal mi sie ale chcialem jeszcze zobaczyc co pisze o nim na Tweak i tak oto znalazlem NEXUSA :!: Natychmiast sie nim zainteresowalem, poczytalem recenzje, ogladnalem zdjecia i filmik/recenzja i zorientowalem sie jaka cena 30-40 $ RECENZJE : http://www.cluboverclocker.com/reviews/mod...nexus/index.htm http://www.overclockers.com/articles642/ http://www.ipkonfig.com/Reviews/Misc/Vante...MultiFuncPanel/ http://www.vantecusa.com/nxp101review.html VIDEO RECENZJA 9MB - POLECAM http://7of9.keystreams.com/gameman/archive...xus_02_250k.wmv Juz wiem co kupie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 nie no fajne przydalo by sie ale ta cena :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...