Buu Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 az sprawa ucichnie.....a potem powie ze juz sprzedal i nie ma co wyslac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Guciu911 zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia ;] lol, no przecie wali na kilometr :lol: Juz widzę jak daje yoto czy komuś z tweaka te pamiątki do rąk<_< edit: ja mam takie pytanie do gucia911 (pseudonim kamil17 ;] ) co to za mobo ktora na 754 obsluguje duala ;]? Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) przyłączam sie do pytania @emiloosa podaj płytę która pod socket 754 umozliwia pracę pamieci w trybie dwukanalowym (dual channel) ? :-). @Guciu911 uważasz ze robimy nagonke na kamila17 a to nieprawda, po prostu inteligentni ludzie wychwycili wielki kant i nie dali nabic sie w butelke, tylko nie wiem czy ty sie zorientujesz o co chodzi.Dobrze że Yotomeczek to zauwazył bo nie wiadomo ilu ludzi by zostalo nabitych w butelkę. Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Czepiacie sie kolesia i tyle.Poczekajcie az ktos sie powazny wypowie na temat ich IP..ja tam zreszta uwazam, ze to rozne osoby...a tak wlasciwie w d***e to mam...Jak chce zarobic to niech zarabia.Wg mnie temat zupelnie niepotrzebny tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciu911 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 tłumaczą sie winii Guciu nie wiesz czasem ile jeszcze bedzie pan kamil chory na ta noge?? 1415568[/snapback] Jesli sie dobrze orientuje to jest juz po operacji i wrocil do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciu911 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Czepiacie sie kolesia i tyle.Poczekajcie az ktos sie powazny wypowie na temat ich IP..ja tam zreszta uwazam, ze to rozne osoby...a tak wlasciwie w d***e to mam...Jak chce zarobic to niech zarabia.Wg mnie temat zupelnie niepotrzebny tutaj. 1416046[/snapback] Jeden mardy. Dzięki wielkie. I jeszcze raz powtarzam, że byłoby naprawdę extra jeżeli admin rzeczywiście sprawdziłby IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Czepiacie sie kolesia i tyle.Poczekajcie az ktos sie powazny wypowie na temat ich IP..ja tam zreszta uwazam, ze to rozne osoby...a tak wlasciwie w d***e to mam...Jak chce zarobic to niech zarabia.Wg mnie temat zupelnie niepotrzebny tutaj. 1416046[/snapback] To Guciu911 zaczął bronic kamila mimo tych lipnych screenów(widziales kiedys duala na socket 754?). Update:Dla mnie to jest wszystko jedno czy kamil17 i Guciu911 to jedna osoba czy dwie, tylko tłumaczenia ich(jego) są troche naciagane. Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciu911 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 To Guciu911 zaczął bronic kamila mimo tych lipnych screenów(widziales kiedys duala na socket 754?). Update:Dla mnie to jest wszystko jedno czy kamil17 i Guciu911 to jedna osoba czy dwie, tylko tłumaczenia ich(jego) są troche naciagane. 1416760[/snapback] Gdybys poczytał trochę wcześniej na tym poście to już pisałem, że według mnie screeny były trochę naciągane. Ale to już nie moja tylko Kamila sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 :lol: Gdybys poczytał trochę wcześniej na tym poście to już pisałem, że według mnie screeny były trochę naciągane. Ale to już nie moja tylko Kamila sprawa. 1416968[/snapback] To go nie borń jak sam tak uważasz. Sam się wtedy prosisz o besztanie IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil17 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Tak sie składa że już wróciłem ze szpitala i widze że się sprawa trochę pokomplikowała, co nie zmienia faktu, że ewentualne sprawdzenie IP na pewno wykaże 2 różne osoby. Dalej jestem zainteresowany przeprowadzeniem poważnych testów u kogoś kompetentnego tylko że teraz to wolałbym ich nie wysyłać bo po tym co zostało napisane jeszcze któś gotów nie oddać by mi kostek. Więc najlepiej jak byłby ktos z Krakowa lub okolic a najlepiej z Tarnowa wtedy wziąłbym do niego wszystkie kostki i by się je przetestowało. O ich mozliwości jestem raczej spokojny, a testy to tylko potwierdzą. Więc jeszcze raz proszę o kontakt lu podanie swojego numeru GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Tak sie składa że już wróciłem ze szpitala i widze że się sprawa trochę pokomplikowała, co nie zmienia faktu, że ewentualne sprawdzenie IP na pewno wykaże 2 różne osoby. Dalej jestem zainteresowany przeprowadzeniem poważnych testów u kogoś kompetentnego tylko że teraz to wolałbym ich nie wysyłać bo po tym co zostało napisane jeszcze któś gotów nie oddać by mi kostek. Więc najlepiej jak byłby ktos z Krakowa lub okolic a najlepiej z Tarnowa wtedy wziąłbym do niego wszystkie kostki i by się je przetestowało. O ich mozliwości jestem raczej spokojny, a testy to tylko potwierdzą. Więc jeszcze raz proszę o kontakt lu podanie swojego numeru GG. 1420219[/snapback] Dobra, temat można już zamknąć. Jednak ja dodam jeszcze coś ze swojej strony. Co do tego sprawdzania IP. Przecież każdy może mieć w domu dwa komputery z różnymi IP :lol: . To nie jest takie trudne. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil17 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 No tak wstawiłem sobie 5 komputerów i chce oszykać całego Tweak na grube miliony. Ludzie co to za paranoja. Jakbym chciał kogoś oszukiwac to na prawde nie jest to takie trudne. Sprzedawałbym przecież cokolwiek i wysyłał cegły i nie potrzebowałbym żadnych screenów numerów IP itd. A tu cały tweak tropi przekręt, który nie ma miejsca. Ludzie czy cała wasza wiedza nie powinna się skupiać wokół OC ?? Bo raczej detektywi z was marni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 No tak wstawiłem sobie 5 komputerów i chce oszykać całego Tweak na grube miliony. Ludzie co to za paranoja. Jakbym chciał kogoś oszukiwac to na prawde nie jest to takie trudne. Sprzedawałbym przecież cokolwiek i wysyłał cegły i nie potrzebowałbym żadnych screenów numerów IP itd. A tu cały tweak tropi przekręt, który nie ma miejsca. Ludzie czy cała wasza wiedza nie powinna się skupiać wokół OC ?? Bo raczej detektywi z was marni. 1420696[/snapback] Oj macie problemy, przecież koleś może mieć dynamiczne IP więc po co te sprawdzania? Poza tym osoba taka jak Yotomeczek, stary wyjadacz, na Forum od kilku lat nikogo, by nie oszukał. Ehhh koleś śmieszny jesteś z tymi swoimi tłumaczeniami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Zrobcie cos z tym tematem, bo wstyd takie cos trzymac na tak porzadnym forum. Jedna czy dwie...tez mi problem.(ja nie jestem 3 wcieleniem jakby co ;) ) wg mnie ktos sie powinien zajac tym tematem..zablokowac czy cos...wyszlo, ze facet sciemnial i po co dalej ciagnac temat? Teraz kazdy wchodzi i swoje 3 grosze jak to Kamil byl zly itd. Jak dla mnie to zwykly spam sie robi z tego tematu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil17 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 No właśnie zróbcie coś z tym topicem bo rzeczywiście jeszcze kogoś oszukam i wtedy to dopiero będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 @Kamil17 Zamiast sie tlumaczyc co jak na razie przynosi marny efekt to wyslij komus te pamieci do przetestowania i tym samym zanegujesz wszystkie teorie spiskowe (zostaniesz rozgrzeszony :) ) I nie mysl, ze ktos cie oszuka bo nikt z powaznych ludzi nie ma zamiaru tracic swoja reputacje na ktora pracowal przez kilka lat. Proponuje sie dogadac z Yotomeczkiem (w koncu on jest tworca tego topiku) i wyslac mu pamieci do przetestowania. No i to tyle co mam na razie do powiedzenia w tym temacie. Pozdro all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 No właśnie zróbcie coś z tym topicem bo rzeczywiście jeszcze kogoś oszukam i wtedy to dopiero będzie. 1421398[/snapback] Ekhm...To była groźba czy prośba :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) To forum jest chyba od pomagania ludziom w zakupie, w OC w modach itp. Wiec pomagaja zeby ktos kto oszukuje nie zrobil ich w balona. Czy to takie trudne....do zrozumienia po co istnieje forum..to forum..? Pozdrawiam all :) Edytowane 3 Maja 2005 przez Vitton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Kamil chyba jesteś świdom ,że nikt od Ciebie nie kupi tych pamieci (chyba,że PAN Gucio) jeśli ich nie dasz do przetestowania i sie potwierdzi ze masz je u siebie, bo jak na razi to prubujesz nam wałka wkręcic. pozdro MOim zdaniem temat ten powinien być ciągniety do konca ! żeby wyszlo czy gościu nas wkręcał czy nie !! pozdro All Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armagedon66 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam Jeśli Kamil17 da do przetestowania te pamięci i okaże się, że się myliłem to bardzo przepraszam jednak jak na razie minęło sporo czasu i nikt tych pamięci nie widział ani nie testował,(no może poza Guciem), więc dla mnie nadal jest to wał. :angry: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil17 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Prosze bardzo jesli jest ktos z Krakowe i dysponuje sprzetem odpowiednim do testów ( przynajmniej cos co daje 3,3 V na pamięci np. DFI LanParty NF2 ultra B ) to jestem skłonny isę umówić i przeprowadzic tesy. Jesli jest koś chętny to prosze napisac na pewno się dogadamy. A jak na razie testuje sam na moim Abicie NF7 i przy 2,9 V i 2-2-2 nie rusza więcej niż 229 mhz ale myśle że to wina biosu bo nawet jak obiże timmingi to bios dalej nie puszcza. Tak że ponawian swoją prośbę i jeśli ktos mógłby się zgodzic na testy i jest z Krakowa to prosze nich napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Prosze bardzo jesli jest ktos z Krakowe i dysponuje sprzetem odpowiednim do testów ( przynajmniej cos co daje 3,3 V na pamięci np. DFI LanParty NF2 ultra B ) to jestem skłonny isę umówić i przeprowadzic tesy. Jesli jest koś chętny to prosze napisac na pewno się dogadamy. A jak na razie testuje sam na moim Abicie NF7 i przy 2,9 V i 2-2-2 nie rusza więcej niż 229 mhz ale myśle że to wina biosu bo nawet jak obiże timmingi to bios dalej nie puszcza. Tak że ponawian swoją prośbę i jeśli ktos mógłby się zgodzic na testy i jest z Krakowa to prosze nich napisze. 1426344[/snapback] Nie jestem z krakowa , ale z bielska i mam mozliwości , nawet do 4V , tylko kwestia dostarczenia mi pamieci, przetestuje je i zobaczymy, tylko tak jak mówie, kwestia transportu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil17 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 O ile się dobrze oriętuje to Bielsko Biała nie jest w poblizu Krakowa <_< Wolałbym raczej kogoś z Krakowa grzi bez problemu mógłbym podjechać. Bo wysyłanie sprzętu a wartości kiltu tyś zł to jest spore ryzyko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 O ile się dobrze oriętuje to Bielsko Biała nie jest w poblizu Krakowa <_< Wolałbym raczej kogoś z Krakowa grzi bez problemu mógłbym podjechać. Bo wysyłanie sprzętu a wartości kiltu tyś zł to jest spore ryzyko. 1427959[/snapback] tylko 80 km , a Yoto mieszka w Łodzi (z tego co pamietam) więc chyba mieszkam w porównaniu do Yotomeczka blizej, ba nawet w okolicy :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryna Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Looknijcie TU. Guciu (pseudo Kamil) sprzedaje swojego kompa. To na czym bedzie teraz testowal te pamiatki :)?? EDIT: Nie napisal nic o zasilce, bo to pewnie jakis codeshit. Tylko jak on to uciagnal :)?? Edytowane 5 Maja 2005 przez boryna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Aukcja grzecznościowa czyli komp pana kamila:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil17 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Tak mówj włąsny osobisty, a sprzedaje po to żeby kupic cos co daje 4 V <LOL> np DFI NF4 a co do tej bielsko białej to 80 km ale w którą stronę od Krakowa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Tak mówj włąsny osobisty, a sprzedaje po to żeby kupic cos co daje 4 V <LOL> np DFI NF4 a co do tej bielsko białej to 80 km ale w którą stronę od Krakowa ?? 1429274[/snapback] W ktora strone od Krakowa? zobacz na mapie moze troche wiecej (chyba 95 ) ale w porównaniu do lodzi to blisko. Jesli to bylo do mnie z tymi 4v to wiedz ze DFI NF4 jest na PCI express a ja mam karte na APG x8, dla twojego wlasnego dobra i dobrej opini pojechalbym te 100km i bym sprawdzil. Ale widac że sie wymawiasz i szukasz pretekstów. Ale uwazam że nievma sensu sie kłócic, szkoda bic pianę i tak z tego nic nie bedzie ,nikt nie dostanie tych pamięci do testowania, bo by wyszła cala prawda. Edytowane 6 Maja 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Nie no teksty gucia2002 po prostu mnie zabily :lol: :lol: :lol: :lol: Dla poprawienia innym humoru pozwole sobie zacytowac: PRZEDMIOTEM TEJ AUKCJI JEST SPRZĘT KTÓREGO NA DARMO SZUKAC BĘDZIECIE W SKLEPACH. NIE DOSTANIECIE JUŻ TEGO U NIKOGO I ZA ŻADNĄ CENĘ. JEDYNY TAKI ZESTAW SPRZEDAJĘ JA :) JEST TO SUPERKOMPUTER, NA KTÓRYM ZARÓWNO POGRASZ W NAJNOWSZE GRY, ZASZPANUJESZ PRZEK KOLEGAMI JAK I SŁUŻYŁ CI BĘDZIE W FIRMIE. PRZEDSTAWIE POKRÓTCE SPECYFIKACJĘ ZESTAWU. - CAŁOSĆ ZBUDOWANA JEST W OPARCIU O LEGENDARNĄ PŁYTĘ GŁÓWNĄ ABIT NF7. PŁYTA WYKORZYSTUJE CHIPSET NVIDII NF2 I ZNAKONICIE NADDAJE SIĘ DO WYCISKANIA SIÓDMYCH POTÓW ZE SPRZĘTU. WIĘCEJ O PŁYCIE MOZNA POCZYTAĆ NA STRONIE PRODUCENTA. PŁYTA JEST W WERSJI BOX NA 2 LETNIEJ GWARANCJI. - KOLEJNYM KOMPONENTEM JEST UNIKALNY PROCESOR AMD ATHLON BARTON MOBILE 2600+. PROCESOR CHARAKTERYZUJE SIĘ ZNAKOMIMYMI WŁAŚCIWOŚCIAMI OC. DLA ZAINTERESOWANYCH PODAM ŻE BEZ PROBLEMU PRACUJE Z CZĘSTOTLIWOŚCIĄ 2600 MHZ PRZY JEDNYNIE 1,625 V . JAK WSZYSTKIM WIADOMO PROCESOR POSIADA 512 KB L2 CACHE CO DODATKOWO ZWIĘKSZA JEGO WYDAJNOŚĆ. - TERAZ COS O CHŁODZENIU. POWIEDZIAŁEM ŻE PROCEK PROCUJE NA 2600 MHZ PRZY 1,625 V ALE ZAPOMNIAŁEM DODAC ŻA NA TEMPERATURZE 42 STOPNIE . DZIEJE SIĘ TAK DZIĘKI TEMU ŻE JEST CHŁODZONY ZA POMOCA KULTOWEGO COOLERA PENTAGRAM QC-80 Cu. COOLEREK TEN JEST WYPOSAŻONY W REGULATOR OBROTÓW DZIEKI CZEMU PRZY ODPOWIEDNICH USTAWIENIACH STAJE SIĘ KOMPLETNIE BEZGŁOŚNY. COOLEREK JEST W WERSJI BOX JESZCZE NA GWARANCJI. - SPORO BYŁO JUŻ O PROCKU ALE TO JESZCZE NIE KONIEC. DO TEGO WSZYSTKIEGO DODAM, ŻE PROCEK PRACUJE NA MAGISTRALI 250 MHZ A DZIEJE SIĘ TAK DLATEGO, ŻE W SKŁĄD ZESTAWU WCHODZĄ PAMIĘCI NAJLEPSZEGO PRODUCENTA NA ŚWIECIE MUSHKINA. NIE SĄ TO JEDNAK ZWYKŁE PAMIĘCI ALE MUSHKIN LEVEL II V2 CZYLI JENDE Z NAJSZYBSZYCH PAMIĘCI NA ŚWIECIE JAKIE SĄ OBECNIE W SPRZEDAŻY. PAMIĘCI TO 2X512 Mb DEDYKOWANA DLA TRYBU DUAL. DAL ZAINTERESOWANYCH DODAM TYLKO ŻE PAMIĘCI SĄ NA SŁYNNYCH SAMSUNGACH TCCD I MYSŁE ŻE TO WYSTARCZY ;) DODAM TYLKO ŻE PAMIĘCI MAJĄ CZARNE RADIATORY I SA NA GWARANCJI LIFETIME. -KOLEJNYM REWELACYJNYMKOMPONENTEM CAŁEGO SYSTEMU JEST KARTA GRAFICZNA. JAK ZWYKLE NIE JEST TO JAKIEŚ BADZIEWIE ALE KARTA NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE PRODUCENTA KART ATI CZYLI HERCULES 9800 PRO TA LEGENDARNA KARTA GRAFICZNA WYKONANA NA NIEBIESKIM LAMINACIE JEST W WERSJI BOX Z KOMPLETEM KABLII I NA 24 MIESIĘCZNEJ GWARANCJI. DLA ZAINTERESOWANYCH DODAM TYLKO ŻE KARTA SPOKOJNIE ŁYKA BIOSIK OD XT I PRACUJE JAKO RADEON 9800XT . OCZYWIŚCIE DOKONAŁEM PEWNYCH MODYFIKACJI CHŁODZENIA . DORZUCIŁEM NA RDZEŃ OGROMNYYYYYYYYYY RADIATOR TITANA DZIĘKI CZEMU KARTA MOŻE DZIAŁAC ZE ZUPEŁNIE PASYWNYCH CHŁODZENIEM, LUB PRZY WŁĄCZENIU WOLNOOBROTOWEGO WENTYLATORA, KTÓRY JEST CZĘŚCIĄ ZESTAWU, NIGDY SIĘ NIE PRZEGRZEJE. NAWET PRZY USTAWIENIACH GRUBO POWYŻEJ XT. POWIEM WIĘC KTÓRKO NIE JEST TO JAKIS TAM ARCTIC COOLING NIEPOROZUMIENIA ALE CHŁODZENIE, KTÓRE DAJE GWARANCJĘ BARDZO NISKICH TEMPERATUR. NIE TRACIMY PRZY TYM GWARANCJI PONIEWAŻ DO KOMPLETU DODAJE ORYGINALNE CHŁODZENIE KTÓRE BEZ PROBLEMU MOŻNA Z POWROTEM ZAMONTOWAC WGRAC ORYGINALNY BIOSIK I SPRZĘT JUŻ JEST GOTOWY DO SERWISOWANIA. -KOLEJNYM KOMPONENTEM SYSTEMU JEST DYSK TWARDY WC CAVIAR CZYLI FIRMY KTÓRA WYPRODUKOWAŁA RAPTORA. DYSK JEST 80 Gb I JEST ZUPEŁNIE NOWY PONIEWAŻ STAREGO NIE MOGĘ SPRZEDAC RAZEM Z SYSTEMEM BO SA TEM WAŻNE DANE, KTÓRE PODLEGAJĄ ARCHIWIZACJI DLATEGO DO ZESTAWU DOŁĄCZAM ZUPEŁNIE NOWY DYST Z 8 MB CACHE I 7200 OBROTÓW. GWARANTUJE ZNAOMITA WYDAJNOŚĆ. DYSK MA 3 LETNIĄ GWARANCJĘ. -W SKŁĄDA ZESTAWU WCHODZ TEŻ NAGRYWARKA CD-RW ZNANEGO PRODUCENTA LiteOn. NAGRYWARKA PRACUJE Z PRĘDKOŚCIAMI 48X24X48. KTOŚ POWIE ŻE NIE JEST TO NAJSZYBSZY MODEL. TAK TO PRAWDA, ALE W TYM MODELU WYJĄTKOWE JEST TO ŻE ZOSTAŁ ON DOBRANY SPRACJLANIE PRZEZE MNIE I TESTOWANY DO BEZAWARYJNEJ PRACY. MUSZE POWIEDZIEĆ ŻE ODKĄDN NA NIEJ PRACUEJ NIGDY NIE SPALIŁEM ŻADNEJ PŁYTY ZNAKOMICIE REKOMPENSUJE TO PEIWENI RZEKOMY NIDOMIAR SZYBKOŚCI. NAGRYWARKA W WERSJI BOX. Z PEŁNYM KOMPELTEM. -I TO CHYBA TYLE REWELACYJNYCH KOMPONENTÓW JESLI O CZYMŚ ZAPOMNIAŁEM TO PROSZE PISAĆ NA PEWNO ODPOWIEM TAK SZYBKO JAK TO MOŻLIWE, POZA TYM KOMP NA WSZYSTKO CO KAŻDY NORMALNY. OBUDOWE ZASILACZ FDD USB ITD. ZDJĘĆ NIE ZAMIESZCZAM BO CHYBA KAŻDY WIE JAK WYGLĄDA KOMPUTER . ZAINTERESOWANYCH MOGE PRZESĄŁC NA MAILA. POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO LICYTACJI BO TAKI KOMPUTERE MOŻECIE NABYC TYLKO U MNIE. SKŁADAŁEM GO DŁUGO I DOBRZE MI SIĘ NA NIM PRACOWAŁO ALE PRZYSZEDŁ CZAS ŻE MUSZĘ SIĘ Z NIM ROZSTAĆ. ZAPEWNE BĘDZIE KOMUS JESZCZE DŁUGO SŁUZYŁ. :ploom: :ploom: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ploom: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armagedon66 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 :lol: :lol: :lol: Szkoda, że nie dodał jeszcze do tej konfiguracji pary corsair. :lol: A swoją drogą to aż się zawstydziłem :oops: z moją skromną konfiguracją przy Gucia zabójczym sprzęcie, którego nigdzie nie kupimy. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...