baka Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 ... a co do tej bielsko białej to 80 km ale w którą stronę od Krakowa ?? 1429274[/snapback] malo nie jebnal** z krzesla po tym txtcie. a pozatym gosc bajki opowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Nie no teksty gucia2002 po prostu mnie zabily :lol: :lol: :lol: :lol: Dla poprawienia innym humoru pozwole sobie zacytowac: :ploom: :ploom: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ploom: :ploom: 1430904[/snapback] hahahahahhaha....2600 na 1.625 hahahahahahahahaha N/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Jazdy dopiero były jak zapytalem jaka tam jest zasilka, odpowiedział "że taka jak była z obudową " ja sie pytyam czyli jaka ?? odp: NIEWIEM :D :mur: :lol: :lol: :lol: Moze sprzedaje bo zjarał kompa:D bo takie cuda robił na nakimś codgenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjac Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Cze ! No i co kamil/guciu - nie ma szans na test tych kości. Jak pójdą na 270 to ja biore-POWAGA !!! Ale masz czas na test do Piątku :)POZDRO ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ta cała akcja, to jeden wielki dowcip w złym smaku... Popatrzmy na fakty... ;] Pan Gucio vel Kamil kostek nie ma :) A jeśli ma... moge do Krk podskoczyć z moim sprzętem, nie ma problemu, przetestujemy te Twoje "kostki" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 jak widzac brak odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...