maniosz Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Panowie po co sie sprzeczac, dyskutowac zerknijcie na stronke http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/m...gory_Code=AMD64 tam sa podane wszystkie daty dostepnosci W USA i ceny. A na www.pricewatch.com mozesz jedynie sprawdzic gdzie sa najtaniej czesci, sprzet. I to nie zawsze bo kilku popularnych i tanszych stron nie ma. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ja jestem chętny na tego venice! daj znac , gg 4718994 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 "Moze mi ktos powiedziec czy jest jakas wyczuwalna roznica miedzy zwyklym winche a veni o takim samym taktowaniu ???" Wini i Venice na DEF i tylko na zwie w CPU-Z można je odróżnić bo będą chodzić identycznie… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Venice 3200+ po "ostrej selekcji pod oc" - 950 PLN :lol: http://www.wgk.com.pl/forum/viewtopic.php?t=23677 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Nie no cena aż mnie w twarz uderzyła… 950zł to się nazywa przegięcie a pomyśleć że marudzili na 880zł… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Venice 3200+ po "ostrej selekcji pod oc" - 950 PLN :lol: 1413368[/snapback] To co tam jest opisane to raczej nie jest ostra selekcja :? Facet tylko sprawdza czy procek udzie na FSB250. Pisze, że ma tego palete więc to OEM'y i bez gwarancji. Ja mam tylko BOX i z pisemną gwarancją na 3 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 @luks__pl: A zabrał byś się za ewentualna selekcje ? Wtedy ofkorz nie mogło by być „buntu” ze pudełko otwarte czy coś ale np. ja osobiście był bym w stanie zapłacić ileś tam zł UP za lepszego CPU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ale debile w tym wgk hehhehe 950zł :lol: :lol: :lol: Ale z tego wszystkiego można wywnioskować, że w przeciągu kilku tygodni zaleje nas fala Venice, jak napisał nierealny "jak luks ma to niedługo reszta będzie miała (sklepy)" i to się sprawdza :D pozostaje tylko czekać na rozwój wydarzeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 @luks__pl: A zabrał byś się za ewentualna selekcje ? Wtedy ofkorz nie mogło by być „buntu” ze pudełko otwarte czy coś ale np. ja osobiście był bym w stanie zapłacić ileś tam zł UP za lepszego CPU ;) 1413387[/snapback] Niestety ale nie stać mnie na przywozenie większej ilości niż ilość zamówień. I jak bym selekcjonował to reszta by miała pretensje, że im nie wybierałem, ale że do nich trafiły te gorsze. A, że wszyscy kupcy są z forum to nie mogę sobie na takie coś pozwolić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 @luks__pl: W sumie też racja, no ale zapytać zawsze można ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Acneo z wgk wyselekcjonowal juz takie sztuki, co leca 280x12 na 1,4v. slabo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Acneo z wgk wyselekcjonowal juz takie sztuki, co leca 280x12 na 1,4v. slabo? 1413450[/snapback] Ke 12x280 ? Ciekawe jak na 3200+ dał mnożnik 12 ciekawe… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Narazie nie pokazal zadnego screena wiec te opowiastki moze sobie wiadomo gdzie wsadzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Acneo z wgk wyselekcjonowal juz takie sztuki, co leca 280x12 na 1,4v. slabo? 1413450[/snapback] nie on wyselekcjonował, tylko dał przykład jak te proce się kręcą!! http://www.xtremesystems.org/forums/showth...13&page=1&pp=25 - 12 x 280 przy napięciu 1.4V wystarczy ?????????????? Potem jest gorzej. Ale i tak nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 podoejrzewam ze roznicy przy normalnym uzytkowaniu ze zauwazysz nawet po miedzy bartonem 2500 a a64 3200 albo i wejcej tu chodzi o nowosc no i wyniki w 3d marku :) no i oczywiscie garstke ludzi ktorym ta moc przyda sie do oprabiania grafiki , czy kompresji plikow. Pozatym ktos kto ma zamiar zmienic kompa taj jak np ja to chce to zrobic jak najlepiej wiec po co mam brac wincha jak moge venice :) zawsze to SSE3 hhehe no i poprawiony kontroler i kilka innych niedociagniec z wincha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom0000 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ke 12x280 ? Ciekawe jak na 3200+ dał mnożnik 12 ciekawe… 1413455[/snapback] Pewnie nie maja blokady na mnoznik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 jak to jest z ta gwara na procki box z usa ? mzona ja zrealizowac w polsce ? bo tak slyszalem no i wkoncu mamy chyba przedsatwicielstwo amd w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Pewnie nie maja blokady na mnoznik. 1413524[/snapback] Ke? To nie FX kolego... IMHO koleś leci w kuleczki aż miło, jadąc na fali opinii o jakichś demonicznych możliwościach OC ludzi z XS, gdzie większość wyników robiona jest na FC. Nie ma bata panowie, będą rewelacje i będą padaki. Nie ma co się podniecać. Miesiąc czekania chyba nikogo nie zbawi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 To czekamy na 3000+..... kurde tylko proca mi brakuje do odpalenia kompa. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 wgk ma czyli na giełdzie w wawie juz powinny być :) chyba pojade w sobota sprawdzic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_ Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 mały OT: mentalnosc POLAKA niema zle kiedy bedzie wkoncu jest to juz tragedia bo drogo dla delikwenta Moze mi ktos powiedziec czy jest jakas wyczuwalna roznica miedzy zwyklym winche a veni o takim samym taktowaniu ??? 1413090[/snapback] na 4 kosciach 512 chodzi lepiej, znaczy normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 :-P Może kogoś to zainteresuje: A64 Venice 3000+ BOX - 700zł A64 Venice 3200+ BOX - 880zł A64 Venice 3500+ BOX - 1240zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam. Znalazłem coś takiego: Sklep w Czechach To już całkiem blisko. Nie wiem czy było w tym temacie, jeśli tak to przepraszam. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Procki od luks__pl są właśnie z czech ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Procki od luks__pl są właśnie z czech ;) 1427207[/snapback] Kurcze! tak właśnie przez moment pomyślałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 krucafak cześki juz maja, a u nas brak to skandal :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_ Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 krucafak cześki juz maja, a u nas brak to skandal :mur: 1427284[/snapback] i pewnie dlugo jeszcze brak. ostatnio pytalem w pewnym sklepie internetowym - gosciu nie wiedzial w ogole o czym mowie.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 i pewnie dlugo jeszcze brak. ostatnio pytalem w pewnym sklepie internetowym - gosciu nie wiedzial w ogole o czym mowie.. ;) 1427603[/snapback] hmm a to swiadczy o sklepie i ludziach tam zatrudnionych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 http://www.geizhals.at/deutschland/a143399.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Na allegro juss tez są Venice 3000+ : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50435121 cena 729,więc nie aż tak źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...