Skocz do zawartości
yotomeczek

Venice Ceny

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej jest źle... W Niemczech są już Venice 3000+ BOX za ok. 600zł za sztukę. :mur:

1428827[/snapback]

Nie wiesz, ze Polska to kraj krezusow finansowych i cena u nas jest adekwatna do mozliwosci finansowych przecietnego obywatela B) W niemczech jest taniej bo tam straszna bieda panuje i przy wyzszej cenie zapewne nikt by nie kupil ;)

A tak powaznie to trzeba u nas poczekac z 2-3 miechy (jak juz sklepy beda zasypane venice'ami) i cenowo powinno byc podobnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że 130zł więcej w porównaniu z starym rev. proca to dla Ciebie nic nie znaczące pare groszy?

1429072[/snapback]

Proce są z czech a tam cena jest (obecny kurs) 691zł wiec licząc przesyłkę i co tam jeszcze to wcale nie tak dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że 130zł więcej w porównaniu z starym rev. proca to dla Ciebie nic nie znaczące pare groszy?

1429072[/snapback]

tak szczerze mówiąc to 130zł to jest mój dochód z 6 miesięcy kantowania mamusi :legal: ,więc raczej to jest dla mnie duża kwota.Napisałem że "nie jest tak źle" w porówaniu z cenami w Polsce,które kształtują się na poziomie około 700 zł.Ja osobiście narazie mogę pomarzyć o nowym kompie,ale po wakacjach może strzele sobie jakiegoś Turionka :blurp:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luks od niego ma proce

1428039[/snapback]

:?: Ibiz i ja to jedna "firma" tylko on zajmuje się bardziej aukcjami, a ja resztą.

mialy byc po 700 :(

1428369[/snapback]

Są :) Napisz maila do ibiza lub wal bezpośrednio do mnie.

Cos na razie nie ma chetnego na venice z allegro no ale jeszcze 4 dni zostaly do konca aukcji i niebawem zobaczymy czy ktos sie skusil ;)

1430522[/snapback]

Bo wszystkim szkoda tych 29zł i biorą poza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jak narazie można za 200 zeta drożej niż powinien kosztować kupić procek który ponoć dobrze się kręci ale tak naprawde to niewiadomo jak dobrze... :lol: Ja tam jednak jakoś wolę sobie poczekać, coś mi się widzi że nie każdy Venice będzie się kręcił tak jak wszyscy tego oczekują (jak to zwykle z prockami bywa :wink: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do tej pory atutem amd w stosuknu do intala byly nizsza ceny ..ale patrzac na ceny venice to mozna odniesc zupelnie inne wrazenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do tej pory atutem amd w stosuknu do intala byly nizsza ceny ..ale patrzac na ceny venice to mozna odniesc zupelnie inne wrazenie

1435198[/snapback]

nie wiem czego oczekujecie- box 3500+ za 450zł ??? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wiecie co znaczy to DPH przy cenie? Na tej stronie

Bez tego dziadostwa wychodzi tyle ile powinno ( nie wiem dokładnie jaki jest teraz kurs ale powinno być koło 520-530 zeta )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość =H2o=Destroyer[PL]

A za to atutem Venice jest +1GHz za free ;)

1436752[/snapback]

Nie zdziw sie jak twoj venice nie okaze sie taka gwiazda o/c....Nie tak wszystko pieknie wyglada jak na XS...to jest Polska...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@=H2o=Destroyer[PL]:

Eh poczytał byś temat poświęcony Venice zanim coś napiszesz co do mojej osoby i tego procesora… tam wałkowałem nie jednokrotnie że Venice wcale się nie musi dobrze kręcić… ale po co ja to pisze po raz setny…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi