nrl Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Na allegro juss tez są Venice 3000+ : 1427935[/snapback] luks od niego ma proce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 mialy byc po 700 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 mialy byc po 700 :( 1428369[/snapback] a na forum nie ma :lol: :lol: , to nad czym płaczesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Prosze bardzo: Tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyzkov Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Na allegro juss tez są Venice 3000+ : 1427935[/snapback] Raczej jest źle... W Niemczech są już Venice 3000+ BOX za ok. 600zł za sztukę. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Raczej jest źle... W Niemczech są już Venice 3000+ BOX za ok. 600zł za sztukę. :mur: 1428827[/snapback] Nie wiesz, ze Polska to kraj krezusow finansowych i cena u nas jest adekwatna do mozliwosci finansowych przecietnego obywatela B) W niemczech jest taniej bo tam straszna bieda panuje i przy wyzszej cenie zapewne nikt by nie kupil ;) A tak powaznie to trzeba u nas poczekac z 2-3 miechy (jak juz sklepy beda zasypane venice'ami) i cenowo powinno byc podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Na allegro juss tez są Venice 3000+ : 1427935[/snapback]Rozumiem, że 130zł więcej w porównaniu z starym rev. proca to dla Ciebie nic nie znaczące pare groszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Rozumiem, że 130zł więcej w porównaniu z starym rev. proca to dla Ciebie nic nie znaczące pare groszy? 1429072[/snapback] Proce są z czech a tam cena jest (obecny kurs) 691zł wiec licząc przesyłkę i co tam jeszcze to wcale nie tak dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Rozumiem, że 130zł więcej w porównaniu z starym rev. proca to dla Ciebie nic nie znaczące pare groszy? 1429072[/snapback] tak szczerze mówiąc to 130zł to jest mój dochód z 6 miesięcy kantowania mamusi :legal: ,więc raczej to jest dla mnie duża kwota.Napisałem że "nie jest tak źle" w porówaniu z cenami w Polsce,które kształtują się na poziomie około 700 zł.Ja osobiście narazie mogę pomarzyć o nowym kompie,ale po wakacjach może strzele sobie jakiegoś Turionka :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Cos na razie nie ma chetnego na venice z allegro no ale jeszcze 4 dni zostaly do konca aukcji i niebawem zobaczymy czy ktos sie skusil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Raczej porównywałem ceny do tych które mamy u nas :) 3000+ (winnie BOX) można znaleść za 600zł z groszami. OEM to i za 535zł widziałem. Edytowane 6 Maja 2005 przez Hamil_Hamster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 oemy za 485 na allegro sa nawet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 luks od niego ma proce 1428039[/snapback] :?: Ibiz i ja to jedna "firma" tylko on zajmuje się bardziej aukcjami, a ja resztą. mialy byc po 700 :( 1428369[/snapback] Są :) Napisz maila do ibiza lub wal bezpośrednio do mnie. Cos na razie nie ma chetnego na venice z allegro no ale jeszcze 4 dni zostaly do konca aukcji i niebawem zobaczymy czy ktos sie skusil ;) 1430522[/snapback] Bo wszystkim szkoda tych 29zł i biorą poza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 A jak u nich z OC?? Możesz zapytac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Nie można bo to box i ma plombę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Na boxie tez sie kreci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Box > Pudełko > Pudełko z plombą > kręcenie > pudełko bez plomby > awantura u kupującego > Nici z O/C w skrócie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Czyli jak narazie można za 200 zeta drożej niż powinien kosztować kupić procek który ponoć dobrze się kręci ale tak naprawde to niewiadomo jak dobrze... :lol: Ja tam jednak jakoś wolę sobie poczekać, coś mi się widzi że nie każdy Venice będzie się kręcił tak jak wszyscy tego oczekują (jak to zwykle z prockami bywa :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 do tej pory atutem amd w stosuknu do intala byly nizsza ceny ..ale patrzac na ceny venice to mozna odniesc zupelnie inne wrazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 do tej pory atutem amd w stosuknu do intala byly nizsza ceny ..ale patrzac na ceny venice to mozna odniesc zupelnie inne wrazenie 1435198[/snapback] nie wiem czego oczekujecie- box 3500+ za 450zł ??? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 nie wiem czego oczekujecie- box 3500+ za 450zł ??? :mur: 1435355[/snapback] Wystarczy OEM 3000+ za 530zł :D Czyli tyle ile powinien kosztować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 A nie wiecie co znaczy to DPH przy cenie? Na tej stronie Bez tego dziadostwa wychodzi tyle ile powinno ( nie wiem dokładnie jaki jest teraz kurs ale powinno być koło 520-530 zeta ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 pewnie to czeski odpowiednik polskiego vatu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 do tej pory atutem amd w stosuknu do intala byly nizsza ceny ..ale patrzac na ceny venice to mozna odniesc zupelnie inne wrazenie 1435198[/snapback] A za to atutem Venice jest +1GHz za free ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ceny na e-Bay http://www.ebay.pl/listResults?browse=0&Qu...archWorldWide=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ceny na e-Bay 1436805[/snapback] wedlug jakiego kursu oni to licza ? buehehe € 112,00 = Około 430,42 zł* (w reczywistosci 460) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 A za to atutem Venice jest +1GHz za free ;) 1436752[/snapback] Nie zdziw sie jak twoj venice nie okaze sie taka gwiazda o/c....Nie tak wszystko pieknie wyglada jak na XS...to jest Polska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...6766842683&rd=1 no ladnie u nas zdzieraja 144 EUR = 598 zeta :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 @=H2o=Destroyer[PL]: Eh poczytał byś temat poświęcony Venice zanim coś napiszesz co do mojej osoby i tego procesora… tam wałkowałem nie jednokrotnie że Venice wcale się nie musi dobrze kręcić… ale po co ja to pisze po raz setny… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 A nie wiecie co znaczy to DPH przy cenie? 1435791[/snapback]Cena z tej strony co podałeś: 4 830,21 CZK * 0,1395 = 674zł Więc nie sądze, że nasze 700zł to dużo, bo trzeba to jeszcze przywieźć, a to również kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...