ricko11 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam!! Mam pytanko- mam 6600gt od prolinka i chlodzenie do tej karty poprostu wyje jak szalone!!! Czy sa jakies programy ktorymi mozna kontrolowac szybkosc obrotowa wiatraczka na tej karcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 nie nie ma .... możesz kombinować i podłaczyć zasilanie do molexa i do potencjometra ale to ju zinna beczka piwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 nie nie ma .... możesz kombinować i podłaczyć zasilanie do molexa i do potencjometra ale to ju zinna beczka piwa... 1394821[/snapback] a ten program asusa nie bedzie ok?? Jak mu tam...... Smart docktor?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a to chyba tylko do asusa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) A sprawdz ExpertTool 329...jest to programik pod Gainwardy ale na wszystkich 6800 mozna bez problemowo kontrolowac nim obroty wiatraka... pozdr Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez traxit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 tak tylko 6800 to nie 6600 zauważ .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) tak tylko 6800 to nie 6600 zauważ .... 1395009[/snapback] Zanim zaczniesz narzekac - wyprobuj <_< (pomiedzy 6600 do 6800 to nie jest az taka przepasc technologiczna jak myslisz) Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Michi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam Ja mam własnie GF 6600 GT (sygnaturka) i do regulacji wiatraczka własnie uzywam ExpertTool 329 - spisuje sie bardzo dobrze.... Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 "tak tylko 6800 to nie 6600 zauważ ...." Nie no stary dzieki za cynk....nigdy bym na to nie wpadl :mur: Jak widzisz pomimo tego programik na 6600 rowniez dziala!!! pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Dzieki wam wielkie za pomoc!!! POZDRO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myserwis Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zciągnąłem ze strony Gainwarda ten program, ale gdzie szukać prędkości wiatraka na VGA ? Ja tego nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 no cóż pomyliłem sie... bywa .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zciągnąłem ze strony Gainwarda ten program, ale gdzie szukać prędkości wiatraka na VGA ? Ja tego nie widzę. 1397541[/snapback] Ja sciagnolem, zainstalowalem i dziala. Po instalacji nie pokazuje sie zadna dodatkowa ikonka tylko dalej zostajesz w folderze tego programu tak jakby sie nic nie stalo. Teraz wystarczy kliknac na ikonke z bialym symbolem X na czerwonym tle i zaraz po tym program przejmuje kontrole nad wiatrakiem karty. WYPAS SPRAWA!!! Teraz, w polaczeniu z cool&quiet i tym programem mam totalna cisze w kompie :D !!! Dzieki wszystkim za pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ja mam bsody przez tego expertool'a :( tzn po jakims czasie grania, why? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...