Umbrella Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.89.html SWAT4 i MOHPA zwolnil mi a jak u was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Czemu widziałem już 3 tematy o tych sterownikach :mur: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Bo to tweak...? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) kurna pisza o poprawieniu temp a mi podskoczyla w sensie pogorszyla Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Umbrella Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 kurna na tych sterach w colin05 demo jak zalanczam trase w angli i ustawiam deszcz to mam reseta po nacisnieciu 1 czyli zmiana kamery na innych tego niema dziwna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 czy macie na tych sterach taki komunikat zaraz po odpaleniu Windows`a "server not responded" bo ja instalowałem te stery na 3 kompach i na każdym wyskakuje toto zaraz po uruchomieniu Windows (XP oczywiście) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...