Bartes Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ok... mam WindęXP na jednej partycji © a wczoraj zainstalowałem na drugiej Windowsa ME. Spodziewałem się że automatycznie utworzy się jakieś menu wybory OS ale po prostu ładuje się ME i nijak nie mogę się do XP dostać. Co z tym zrobić... wyedytowac jakiś plik zarządzjący bootowaniem czy uzyc jakiegos softu który zrobi to za mnie? Szczerze mówiąc wolałbym pierwszą opcję ale najwazniejsze żebym miał wybór więc sposób nie jest aż tak ważny. Eny sudżeszczns? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Bylo juz o tym na forum tyle razy, ze glowa boli. Poszukaj hasel zwiazanych z bootowaniem. O ile dobrze pamietam, to problem mozna zalatwic bootujac plytke XP i wybierajac R (napraw) - gdy wlaczy sie konsola odzyskiwania, to poleceniem FIXBOOT zalatwiasz sprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...