Skocz do zawartości
KIULIK

Egzamin Gimnazjalny

Ile mieliscie pkt na probnym ?  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile mieliscie pkt na probnym ?

• 0 - 10
      1
    • 10 - 20
      0
    • 20 - 30
      1
    • 30 - 40
      2
    • 40 - 50
      3
    • 50 - 60
      8
    • 60 - 70
      10
    • 70 - 80
      17
    • 80 - 90
      22
    • 90 - 100
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem 91pkt, 47 z matmy 44 z humana. Absolutnie olalem ten egzamin i nie uczylem sie wcale, tak samo mam zamiar zrobic z tym za 2 tygodnie. Bez przesady co tu powtarzac - na humanie wszystko jest podane jak na talerzu w tekstach zrodlowych a na matmie tak samo wszystko jest w poleceniu, nawet wzorow pamietac nie trzeba. Jednym slowem - banal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie wiesz czy jest jakis internat w pobliżu ? bo ja nie mieszkam w olsztynie ale chce tam sie uczyc na elektryka :P tylko wlasnie nie wiem czy mnie przyjma ale tez jakby juz mnie jakims cudem przyjeli to niechcialbym byc sam w klasie z poza olsztyna.

1394631[/snapback]

no jest, naprzeciwko mojej szkoły, czyli koło ekonomika ;>

kawałek dalej od elektronika

a ludzi z pozaolsztyna zawsze jest dużo w takich szkołach ;]

u mnie na profilu zarządzanie inf. jest tak 1/4 z poza olsztyna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uczcie sie wzorów z matematyki(głównie ostrosłupy) i z fizyki zadań związanych z prądem.Reszta to raczej na logike.Z polskiego to juz wogóle łatwiazna bo tam praktycznie nie potrzebujecie zbyt dużo wiedzy gdyż to jest czytanie ze zrozumieniem.A i dokładnie sprawdzajcie wynik na matmie po 10 razy bo za głupie błędy moga wam odjąć pkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grobel co ty pierdzielisz ekonomik i elektronik maja swoje internaty. Jak się dostaniesz do szkoły to odrazu masz zapewnione miejsce w internacie w przypadku elektronika, dostać się nie jest problemem tylko nauczycielke niektorzy wymagaja :> pozdrawiam Twardą ;D. A w klasach sporo osób z innego miasta jak olsztyn jest takze o to sie nie boj :> w mojej klasie na 22 osoby 7 osób bylo z innych miast , w piątek skończylem szkołe , w środe matura ;F =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grobel co ty pierdzielisz ekonomik i elektronik maja swoje internaty. Jak się dostaniesz do szkoły to odrazu masz zapewnione miejsce w internacie w przypadku elektronika, dostać się nie jest problemem tylko nauczycielke niektorzy wymagaja :> pozdrawiam Twardą ;D. A w klasach sporo osób z innego miasta jak olsztyn jest takze o to sie nie boj :> w mojej klasie na 22 osoby 7 osób bylo z innych miast , w piątek skończylem szkołe , w środe matura ;F =]

1396511[/snapback]

ja pisałem tylko o swoim internacie w którym są ludzie z poza ekonomika.... :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luz luz :> ale w ekonomiku tez mieszkaja ludzie z elektrona:> bo jakieś kary maja czy kaprysy ze nie chca mieszkac z chlopakami :D po tej szkole to 1/2 minimum gejami zostanie :>

1397398[/snapback]

widać wolą straszne paszczury z mojej szkoły niż towarzystwo kolegów;]

cóż na bezrybiu i rak ryba....;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z próbnego 78 miałem, w ogole nie sczaiłem głównego zadania z matmy, zresztą biologię chemię i fizykę też skopałem :D Hmm...mówicie że podstawowe pojęcia wystarczą? Mi też tak się zdawało, ale jak zacząłem robić te zadania z książeczek to śmiem wątpić...niektóre są tak trudne, że nigdy bym się ich nie nauczył...czysto teoretyczne z fizyki i biologii, w sumie mało ważne [ciach!]ły. Nie wiem z czego to wynika...

BTW: Jak test wycieknie z OKE to gdzie go szukać na necie? :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie bardziej humana boje - z mata i fiza nie mam problemow =] zato polski sux (hista banal ;p) i nie bardzo wiem co se powtorzyc.. z polaka ;\

btw. niechce rbic ot'a z byt wielkiego, ale bylo tutaj gadanie o szkole i o internacie, i mam dwa pytania (nie nie chdozi mi o ta sama szkole le ogolnie), jak to wyglada z mieszkaniem w internacie , i... czy jest jakas roznica miedzy tym jakbys mieszkal w domqu , bo nie jestem pewien ale raczej sie zdecyduje jechac do swinoujscia do skzoly morskiej i tam 4lata (niecale ) w internacie, wiec wiecie ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi