Hakunamatata Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam! Mój problem polega na tym, że system nie widzi jednej z partycji (mam dwie) :/ Mam Win XP. Kilka dni temu wyskakiwały mi jakieś błędy. A więc: - format C:, - instalacja systemu. Sformatowana została tylko jedna partycja. Ta druga była nie ruszana. A teraz nie widać jej :/ Co mogę zrobić? :( Proszę o pomoc! Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez Hakunamatata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 zainstaluj sobie Partition Managera i sprawdź co z nią jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Moze druga partycja jest ustawiona na "hide" ? Tak jak napisal Dex'ior sprawdz jakims menadzerem partycji. Ja polece Partition Magic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a ja ze swojego doświadczenia wiem że 7tools Partition Manager 2004 jest o wiele szybszy od magica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Eeeh... Ja tu dalej nie widzę nigdzie tej drugiej partycji... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Jak nie widzisz? Jakim programem sie posluzyles? W kazdym menadzerze partycji widzisz strukture dysku (jak zostal podzielony na partycje) :mur: Mozesz tez sprawdzic w Panel sterowania --->Narzedzia administracyjne-->Zarzadzanie komputerem-->Zarzadzanie dyskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 [Ja piszę w swoim imieniu, żeby się nie rozdrabniać ;] Komp psuje się kumpeli - to tak dla wyjaśnienia ;] ] Eeeh :/ Teraz to już nie widzi też CD-ROMa :/ Nie wiem, co się dzieje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) [Ja piszę w swoim imieniu, żeby się nie rozdrabniać ;] Komp psuje się kumpeli - to tak dla wyjaśnienia ;] ] Eeeh :/ Teraz to już nie widzi też CD-ROMa :/ Nie wiem, co się dzieje :/ 1395032[/snapback] wiruseq ??? miałem raz przypadek, że mi nagrywary win xp nagle nie chciał wykryć, odpiałem taśme od niej i podłączyłem na nowo i o dziwo wsio działa :blink: :blink: przeskanuj sobie dysk jakimś dobrym antywirem ( kaspersky ?? ), mozliwe że tasma jest zwalona, może hdd i cd-rom na jedej tasmie jadą ?? pokombinuj z tymi taśmami Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ihmo zniknięcie partycji to nie od taśmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Może masz ją usaioną jako dysk dynamiczny...Czasami jak formatujesz nie jako podstawowa czy roższerzona to tak sie dzieje(gdy masz dynamiczną partycje-dysk). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@slov Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Powiedz tylko jaka pojemnosc ma ten dysk i czy przed formatem twoja kumpela miala zainstalowanego SP2 i wszystko bedzie jasne :D Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez m@slov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Najedz na Moj komputer, kliknij prawy przycisk myszy i wybierz Zarzadzaj. Na dole masz Menedzer dyskow - tam partycja MUSI byc widoczna i OPISANA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...