Palacz Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam:-) czy mozna a jezeli tak to jak zmienic nazwe glownego folderu systemowego uzytkownika...: C:\Documents and Settings\"Moja nazwa"\ ..... ...."Moja nazwa" czy mozna to zrobić? Chodzi o "USER PROFILE": Tak to wygląda: Mój folder główny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wiele tweakerów pozwala na zmianę nazw folderów systemowych, np. Tweak UI (bardzo stary, ale freeware i nadal użyteczny), Tune xp, Tweak XP i inne. BTW, fajny awatar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Tego zaden tweaker nie zrobi. NAwet windows przy zmianie nazwy konta nie zmienia nazwy folderu użytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...