Bartolghnet Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 witam, ostatnio cos mi trekotalo w pompce. Rozebralem ja i okazalo sie ze lopatki wirnika wyskoczyly. Ale wszystko wlozylem i jest zamknięte. Niestety moje temp. na ostrym OC to 60*C . Chcialbym ta pompke przerobic na zewnetrzna. Oto daje rysunek . Czy da sie ja przerobic? Jesli tak gdzie wstawic krociec ( moze gdzie wyzej nizej) . Czym uszczelnic ? Pozdr. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Na temat uszczelniania Atmanow bylo wiele tematow. Poszukaj troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 chcialem szybkiej odpowiedzi, bo ty tematow o atmanie jest sporo. Coz poszukam pozdr :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...