Q Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam. Widzieliście takich gości bez psów ale chodzących ze smyczami? O co chodzi? Czego to jest reklama ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 to jezd hophip a na niektorych zmyczah są "reklamy" :wow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 pewnie reklama jakiegoś pokarmu dla psów :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 W oglupiaczu mowili, ze to jakas akcja artystyczna organizowana w internecie. Rzeczywiscie, sztuka wyzszego rodzaju :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ja od poniedzialku widywalem takich ludzi jak jechalem na uczelnie w K-cach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Akcja potrwa do 17 kwietnia i wiąże się z promocją nowej marki piwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 A co ma piwo do smyczy?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 piwo/smych = reklama stylu czy twój pies nie pije jeszcze piwa ? XXXbeer dla psof o kotof pifo o smaku wołowiny i ryb mm pyha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 kurde tez wlasnie zauwazylem tych typow ze smyczami. Na poczatku jak 1 raz to zobaczylem to sie wystraszylem ze cos ze wzrokiem mam :lol: psy widmo :mur: Ale jak 5 razy w ciagu tygodnia joz takich zobaczylem to joz niezly zonk :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ale osochozi... :> Chłopak z małej miejscowosci jestem i nie wiem o czym Waści Panowie mówicie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ludki w sklepie zoologicznym smycze kupują i się prowadzają :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 głupota ludzka nie zna granic... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) To się nazywa afik flash mob, dostałem maila z "zaproszeniem" na to :lol: Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Crazy_Ivan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a moze oni ida na komisje poborowa ? :D stary numer przeciez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 crazy ivan myslalem ze flash mob polega na tym ze duza grupa ludzi w danym momencie robi jakas dziwna rzecz ... takie noszenie sie ze smyczami tez pod to podchodzi ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 To jest reklama nowego piwa THE DOG IN THE FOG, ktore ma na etykiecie psa. Swoją drogą to piwo to straszny sikacz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ej no ale to jest na bank reklama jakiegos piwa :] Z reszta zobaczcie sobie bilboard z takim psem na nim i nad tym jest haslo ze picie szkodzi zdrowiu :] WIec to na pewno jest z tym powiazane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 To jest reklama nowego piwa THE DOG IN THE FOG, ktore ma na etykiecie psa. Swoją drogą to piwo to straszny sikacz :/ Smaku to ma malo, ale po calym wieczorze chlania jest naprawde dobre [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ale jestescie koty jednak To przedstawienia uliczne Kontrapunkt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja na poczatku myslalem ze to chycle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 "Bo dziwny jest ten swiat.." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Eeehh, czego to ludzie nie wymysla. A tak btw. to na szczescie mieszkam w zbyt malym miescie zeby ogladac takie farmazony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ?? ja naszczęscie jeszcze nie widziałem czegoś takiego :lol: ale za to widziałem ludzi też ze smyczą, ale na szyji i w dodatku sie dziwnie gibali, i mieli plastikowe spodnie...moze z zoo uciekli czy jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jak wchodziłem na ten topic to o takich pomyslalem ;) A tu jenak cosikuj innego, jo tyz je ze wsi i takich zjowisk jak wy widzicie to jo ie widziol. Zapodojcie jakies obrozy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ?? ja naszczęscie jeszcze nie widziałem czegoś takiego :lol: ale za to widziałem ludzi też ze smyczą, ale na szyji i w dodatku sie dziwnie gibali, i mieli plastikowe spodnie...moze z zoo uciekli czy jak... 1396153[/snapback] Oni sie nie gibają B) Oni baunsują :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Oni sie nie gibają B) Oni baunsują :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: 1396407[/snapback] hehe widze ze czaisz zajawke :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Pewnie browar robią z psich szczochów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 AAaaa juz czaje ososhosi :D :D Widziliscie porozlepiane bilboardy z czarnym jamnikiem i napisem obok? Na gorze jest wzmianka ze alkohol szkodzi zdrowiu :) To chyba cos ma ze soba wspolnego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 crazy ivan myslalem ze flash mob polega na tym ze duza grupa ludzi w danym momencie robi jakas dziwna rzecz ... takie noszenie sie ze smyczami tez pod to podchodzi ? :unsure: 1395053[/snapback] A czyż chodzenie z psem "widmo" nie jest dziwne? ;] Oto ten mail (przysłany jako mailing onetu): Flash Mob - niewidzialne psy - dołączcie!Akcja 2 - Niewidzialne PSY Spotykamy się na Rynku Starego Miasta, pod pomnikiem Adama Mickiewicza, o godzinie 16.20.Udajemy, że się nie znamy (ale w znakomitej większości i tak się nie znamy, więc dużo nie musimy udawać). Staramy się być jak najbardziej niepozorni. Zachowujemy się tak jakbyśmy po prostu na kogoś czekali. Każdy z uczestników powinien przynieść ze sobą smycz. Na miejsce przychodzimy ze smyczami, ale bez psów, nawet jak je mamy i chcielibyśmy je wziąć. Będziemy spacerować z NIEWIDZIALNYMI PSAMI. Wykonamy prostą choreografię, trochę jak z tresury psów i znikniemy. Uwaga! Będą wśród nas aktywiści z preparowanymi, usztywnionymi smyczami. Oni to będą dawać znak do rozpoczęcia następnej fazy akcji. Sami możemy łatwo usztywnić swoją smycz przy pomocy kawałka drutu, czy cienkiego pręta - złudzenie prowadzenia niewidzialnych psów będzie pełne. Początek akcji równo o godzinie 16.30. Zaczynamy spacerować z naszymi niewidzialnymi psami, podchodzimy do innych sympatycznych właścicieli NIEWIDZIALNYCH PSÓW. Spotykamy się w ten sposób kolejno z 5-6 innymi osobami, uśmiechamy się do nich, pogłębiamy kontakt wymieniając uprzejme uwagi na temat naszych czworonożnych przyjaciół. Oto przykłady: "Jaka oryginalna rasa. Niespotykana jakaś" "Czy Pana/Pani pies też ma takie poczucie humoru, bo mój jest bardzo zabawny""Jaki inteligentny", "Pasuje do mnie", "A co to za rasa? To jakaś rasa w ogóle?" "Ten pies jest w moim stylu".Musicie wykazać się tu pomysłowością. Decydujemy kiedy odchodzimy, albo czyni to za nas pies , i znajdujemy następną osobę.Następna faza - Formujemy koło (zaczynają aktywiści) koło poruszające się w lewo, tak żeby psy były na zewnątrz. To wszystko tak, jak byśmy chcieli uczyć je karności i zarazem pochwalić się, że nas słuchają. Chodzimy dumni i zadowoleni z siebie i naszych psów. W pewnym momencie psy zaczynają się szarpać i wyciągają nas z koła i z pola akcji. ROZBIEGAMY SIĘ każdy ze swoim NIEWIDZIALNYM psem i w swoją stronę. Akcja kończy się po 5 minutach. Jeszcze raz, tym razem w punktach:1. Zbieramy się w wyznaczonym miejscu o godzinie 16.20.2. Równo o godzinie 16.30 wyciągamy smycze i zaczynamy spacerować z naszymi niewidzialnymi psami, podchodzimy do siebie i zaczynamy wymieniać się poglądami na temat naszych psów. 3. Formujemy koło i chodzimy z naszymi psami (w kółko) w lewą stronę.4. Na znak (aktywiści) psy zaczynają się szarpać, my próbujemy je jakoś przywołać do porządku, ale one i tak wyciągają nas z koła5. Rozbiegamy się (nie rozchodzimy tylko ROZBIEGAMY SIĘ) Do zobaczenia 17 kwietnia. I pamiętajcie, dajcie się porwać zabawie i niewidzialnym psom. Prześlijcie tę wiadomość innym.Nazwa: Niewidzialne PSYCzas akcji: 17 kwietniaMiejsce akcji: Rynek Starego Miasta, pod Pomnikiem Adama Mickiewicza Dokładna godzina akcji: 16.30., ale przychodzimy nieco wcześniej na 16.20.Co będzie potrzebne: Smycz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Moj kumpel podszedl to jedego takiego i sie spytal jaka to rasa, koles powiedzial ze jamnik, pozniej kumpel mi "moge poglaskac" a koles "uwazaj nie byl szczepiony" :P bylem przy tym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...