Hunter166 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Kurde ale ludzie są dziwni już nie maja co wymyślić:DJa ostatnio widziałem w centrum w Wawie jak koleś właśnie miał tą obroże ale nie zapytałem sie o co chodzi!!Pomyślalem ze to jakiś niewidomy:D"Świat jest dziwny" Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Hunter166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 u mnie ich niema , ale za to są ci co się "baunsują" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A w centrum Katowic można sie o nich potykac chodza juz stadami, firma robi sobie reklame a zidiociali ludzie w tym uczestnicza pewnie za friko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) A w centrum Katowic można sie o nich potykac chodza juz stadami, firma robi sobie reklame a zidiociali ludzie w tym uczestnicza pewnie za friko. 1398129[/snapback] 7.50 zł za godzine. Przynajmniej w gdyni. Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez donio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 To zmienia postac rzeczy - sugerowałem sie wypowiedzia innego forumowicza to była praca a jak wiadomo zadna robota nie hanbi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 http://fotkidziwne.blox.pl/html/1310721.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 kurde a ja dzisiaj widzialem ludzi z psami ale bez smyczy :blink: sie porobilo na tym swiecie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...