Dziuby Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Tak się składa, że mam na imię Robert więc za 10 minut zapraszam wszystkich na mały poczęstunek. Tylko pokroję ciacha i przyniosę szkło Znajdzie się coś dla panów i pań. Starczy dla wszystkich :D Można przynieść coś ze sobą będzie lepsza zabawa (jakąś fajkę ??? :D ) edit Browar lepiej wyglądał na dużych fotkach:D Fakt trochę były przy duże Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a gdzie skittelsy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Też jestem Robert, więc przesyłam najlepsze życzenia ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wszystkiego najlepszego i zeby mi sie tam bardzo nie ponapijać :D wpadłbym tam ale żona mnie nie puszcza <_< :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 zmien wielkosc fotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zią gdzie mieszkasz ? Wbijamy się ;] zmien wielkosc fotek. 1394647[/snapback] nie ma to jak dobre życzenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) yyy.....jak piffo gratis, to daj adres ;] aaaa no i najlepszego ;] Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez bruce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Dzięki :) Pod jaki adres mam się wbijać ? :] 1394640[/snapback] Jak będziesz w Wesołej przy pętli autobusowej to trawisz po odgłosach :D tylko zrób sobię identyfikator ForumTweak @Cashasty bo nie panuję nad sytuacją. Ochrona przegania osiedlowych pijaczków. :lol: :lol: Wstęp maja tylko ForumTweak @ ??????? Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Szczerze to ci powiem, ze jakos skromnie u ciebie z alkoholem... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 To jest pewnie racja na głowe przy wejsciu dostajesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 No i [gluteus maximus], jestem przy pętli ale nic nie slysze ; o Jestem z Transparentem ForumTweak @ Cashasty 1394706[/snapback] Wierze i widzę że zabrałeś avatar - ta Musisz się w słuchać. Obok jest weselę :D Będziesz przechodził obok gościa który leży na glebię, to za nim pierwsza w prawo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 zmien wielkosc fotek. 1394647[/snapback] Gdy juz 2 moderów o tym mówi to radziłbym to zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Zią gdzie mieszkasz ? Wbijamy się ;] nie ma to jak dobre życzenia :P 1394660[/snapback] Myśl jest ukryta :D :D :D Władza nie może myśleć o jednostce "You better give me respect that i deserve or I will take it by force. It`s about who strikes hardest, not who strikes first." Your strong words make the message very clear! :) Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Dobra mi tez Robert na imie :wink: wiec wielbcie mnie dzisaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Gdy juz 2 menelow o tym mówi to radziłbym to zrobić... 1394728[/snapback] ke? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 niewidze flaszki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 dżizaaaas.... a dlaczego to nie stoi w lodoooowie????!!!!! zadbaj o odpowiednią temperaturkę :D najlepszego !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 OT: Za co FumFel_20 dostal bana?? Za to ze sobie zazartowal?? Tsss, widac ze forum spada na psy nie tylko przez to ze nowi userzy nie szukaja. Ale i przez moderow (nie mowie o wyszystkich) ale komus przydalyby sie psychotropy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 dżizaaaas.... a dlaczego to nie stoi w lodoooowie????!!!!! zadbaj o odpowiednią temperaturkę :D najlepszego !!!! 1395231[/snapback] Nie będę robił zdjęcia browaru w lodówce Postawiłem bo ludzie się schodzą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...